Kaart

 Vliegveld Reggio Calabria

Vluchten Reggio Calabria nodig? Als je vluchten van of naar Reggio Calabria vertrekken of aankomen is het handig om de laatste informatie bij de hand te hebben. Vind van tevoren de beste route naar Reggio Calabria en vind uit wat de te verwachte reistijd is (zijn er files, werkzaamheden of (als dat er) is problemen op het spoor naar Reggio Calabria, bekijk de actuele vertrek- en aankomsttijden voor Reggio Calabria vluchten en zorg dat je op de hoogte bent van de faciliteiten die op Reggio Calabria aanwezig zijn. Ook is het altijd handig om het weer ter plaatse te checken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
Op deze pagina vind je ook de contactgegevens en website van het vliegveld, zodat je bovenstaande informatie gemakkelijk kunt opzoeken. Onderaan de pagina vind je ook een handig overzicht van alle luchtvaartmaatschappijen die van en naar Reggio Calabria vliegen. Zo kun je nog gerichter de juiste vliegtickets vinden.  
Je wilt niet te veel betalen voor je vlucht vanaf Reggio Calabria en Skyscanner kan je helpen bij het vinden naar de beste deal voor jou! Skyscanner vergelijkt alle vluchten en luchtvaartmaatschappijen vanaf Reggio Calabria , waardoor je een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Je kunt in een handig kleurgecodeerd kalenderoverzicht gemakkelijk zien wat de goedkoopste dagen zijn om te vliegen vanaf Reggio Calabria. Zoek op een specifieke datum of op een hele maand, of vind direct de goedkoopste maand om te vliegen. Laat je je liever verrassen en maakt de bestemming je niet uit voor een last minute, weekendje weg of lange vakantie en wil je de goedkoopste Reggio Calabria tickets, dan is Skyscanners Overal-zoekfunctie ideaal. Via deze functie toont Skyscanner je de goedkoopste bestemming om naar toe te vliegen vanaf Reggio Calabria. Bekijk hier hoe je deze functie gebruikt.
 
Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketsites wereldwijd. Skyscanner vergelijkt niet vliegtickets maar ook hotels en autoverhuur. Mocht je dus een hotel dichtbij of op Reggio Calabria willen boeken voor een goede prijs, vergelijk dan hier hotels. Wil je een auto huren op of nabij Reggio Calabria dan vergelijk je hier gemakkelijk prijzen van de vele autoverhuurbedrijven of brokers, zodat je nooit teveel betaald. 
Algemene tips om gemakkelijk veel geld te besparen op reizen (vliegtickets, hotels en autoverhuur) vind je hier: - Hoe geld besparen op vliegtickets, hotels en autohuur met Skyscanner?
Vliegvelden in de buurt van Reggio Calabria:

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Reggio Calabria

 Contactgegevens

Reggio Calabria Luchthaven

Adres:
via Provinciale Ravagnese,
11,
89067 Reggio Calabria,
ITALY

Tel:+39 (0)965 640517
Fax:+39 (0)965 636885

Website:

Eigenaar:
SOGAS SpA - Società di Gestione per l'Aeroporto dello Stretto

 Locatiegegevens

Lengtegraad:15° 39' 2'' E
Breedtegraad:38° 4' 31'' N
IATA-code:REG
ICAO-code:LICR

 Locatie Luchthaven

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.