Kaart

Slovenië Vliegveld informatie

Hieronder vindt u informatie over vliegvelden in Slovenië. Gebruik de onderstaande koppelingen voor gedetailleerde informatie over vliegvelden in Slovenië: locaties, routes, actuele vertrektijden en aankomsttijden, enzovoort.

Met Skyscanner vindt u de goedkoopste vluchten vanuit Slovenië, (met keuze uit honderden luchtvaartmaatschappijen, waaronder Turkish Airlines, Lufthansa, Air France). U hoeft geen specifieke datums op te geven en zelfs een exacte bestemming is niet nodig. Hierdoor is Skyscanner de gemakkelijkste manier om goedkope vluchten voor uw reis te zoeken.
Als u een goedkope vlucht vanuit Slovenië wilt boeken, kiest u uit de onderstaande lijst met vluchten vanuit Slovenië of gebruikt u de links aan de zijkant van de pagina om meer vluchtgegevens te zoeken. Gebruik de bovenstaande zoekfuncties om een nieuwe zoekactie te starten.

Vliegvelden in Slovenië

Met directe vluchten vanaf Nederland

Ljubljana vliegveldMaribor vliegveld
Hier vindt u de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen in Slovenië: Adria-vluchten naar Slovenië, transavia-vluchten naar Slovenië, Air France-vluchten naar Slovenië

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.