Kaart

 Vliegveld Jekaterinenburg

Vluchten Jekaterinenburg nodig? Als je vluchten van of naar Jekaterinenburg vertrekken of aankomen is het handig om de laatste informatie bij de hand te hebben. Vind van tevoren de beste route naar Jekaterinenburg en vind uit wat de te verwachte reistijd is (zijn er files, werkzaamheden of (als dat er) is problemen op het spoor naar Jekaterinenburg, bekijk de actuele vertrek- en aankomsttijden voor Jekaterinenburg vluchten en zorg dat je op de hoogte bent van de faciliteiten die op Jekaterinenburg aanwezig zijn. Ook is het altijd handig om het weer ter plaatse te checken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
Op deze pagina vind je ook de contactgegevens en website van het vliegveld, zodat je bovenstaande informatie gemakkelijk kunt opzoeken. Onderaan de pagina vind je ook een handig overzicht van alle luchtvaartmaatschappijen die van en naar Jekaterinenburg vliegen. Zo kun je nog gerichter de juiste vliegtickets vinden.  
Je wilt niet te veel betalen voor je vlucht vanaf Jekaterinenburg en Skyscanner kan je helpen bij het vinden naar de beste deal voor jou! Skyscanner vergelijkt alle vluchten en luchtvaartmaatschappijen vanaf Jekaterinenburg , waardoor je een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Je kunt in een handig kleurgecodeerd kalenderoverzicht gemakkelijk zien wat de goedkoopste dagen zijn om te vliegen vanaf Jekaterinenburg. Zoek op een specifieke datum of op een hele maand, of vind direct de goedkoopste maand om te vliegen. Laat je je liever verrassen en maakt de bestemming je niet uit voor een last minute, weekendje weg of lange vakantie en wil je de goedkoopste Jekaterinenburg tickets, dan is Skyscanners Overal-zoekfunctie ideaal. Via deze functie toont Skyscanner je de goedkoopste bestemming om naar toe te vliegen vanaf Jekaterinenburg. Bekijk hier hoe je deze functie gebruikt.
 
Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketsites wereldwijd. Skyscanner vergelijkt niet vliegtickets maar ook hotels en autoverhuur. Mocht je dus een hotel dichtbij of op Jekaterinenburg willen boeken voor een goede prijs, vergelijk dan hier hotels. Wil je een auto huren op of nabij Jekaterinenburg dan vergelijk je hier gemakkelijk prijzen van de vele autoverhuurbedrijven of brokers, zodat je nooit teveel betaald. 
Algemene tips om gemakkelijk veel geld te besparen op reizen (vliegtickets, hotels en autoverhuur) vind je hier: - Hoe geld besparen op vliegtickets, hotels en autohuur met Skyscanner?
Vliegvelden in de buurt van Jekaterinenburg:

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Jekaterinenburg

 Contactgegevens

Jekaterinenburg Luchthaven

Adres:
Sputnikov 6,
620025 Yekaterinburg,
RUSSIA

Tel:(343) 264-42-02

Website:

Eigenaar:
ОАО «Аэропорт Кольцово»

 Locatiegegevens

Lengtegraad:60° 48' 9'' E
Breedtegraad:56° 44' 35'' N
IATA-code:SVX
ICAO-code:

 Locatie Luchthaven

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.