Kaart

 Vliegveld Xi An Xianyang

Vluchten Xi An Xianyang nodig? Als je vluchten van of naar Xi An Xianyang vertrekken of aankomen is het handig om de laatste informatie bij de hand te hebben. Vind van tevoren de beste route naar Xi An Xianyang en vind uit wat de te verwachte reistijd is (zijn er files, werkzaamheden of (als dat er) is problemen op het spoor naar Xi An Xianyang, bekijk de actuele vertrek- en aankomsttijden voor Xi An Xianyang vluchten en zorg dat je op de hoogte bent van de faciliteiten die op Xi An Xianyang aanwezig zijn. Ook is het altijd handig om het weer ter plaatse te checken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
Op deze pagina vind je ook de contactgegevens en website van het vliegveld, zodat je bovenstaande informatie gemakkelijk kunt opzoeken. Onderaan de pagina vind je ook een handig overzicht van alle luchtvaartmaatschappijen die van en naar Xi An Xianyang vliegen. Zo kun je nog gerichter de juiste vliegtickets vinden.  
Je wilt niet te veel betalen voor je vlucht vanaf Xi An Xianyang en Skyscanner kan je helpen bij het vinden naar de beste deal voor jou! Skyscanner vergelijkt alle vluchten en luchtvaartmaatschappijen vanaf Xi An Xianyang , waardoor je een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Je kunt in een handig kleurgecodeerd kalenderoverzicht gemakkelijk zien wat de goedkoopste dagen zijn om te vliegen vanaf Xi An Xianyang. Zoek op een specifieke datum of op een hele maand, of vind direct de goedkoopste maand om te vliegen. Laat je je liever verrassen en maakt de bestemming je niet uit voor een last minute, weekendje weg of lange vakantie en wil je de goedkoopste Xi An Xianyang tickets, dan is Skyscanners Overal-zoekfunctie ideaal. Via deze functie toont Skyscanner je de goedkoopste bestemming om naar toe te vliegen vanaf Xi An Xianyang. Bekijk hier hoe je deze functie gebruikt.
 
Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketsites wereldwijd. Skyscanner vergelijkt niet vliegtickets maar ook hotels en autoverhuur. Mocht je dus een hotel dichtbij of op Xi An Xianyang willen boeken voor een goede prijs, vergelijk dan hier hotels. Wil je een auto huren op of nabij Xi An Xianyang dan vergelijk je hier gemakkelijk prijzen van de vele autoverhuurbedrijven of brokers, zodat je nooit teveel betaald. 
Algemene tips om gemakkelijk veel geld te besparen op reizen (vliegtickets, hotels en autoverhuur) vind je hier: - Hoe geld besparen op vliegtickets, hotels en autohuur met Skyscanner?
Vliegvelden in de buurt van Xi An Xianyang:

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Xi An Xianyang

 Contactgegevens

Xi An Xianyang Luchthaven

Adres:
Xianyang,
Xi´an 712035,
Shanxi,
PEOPLE´S REPUBLIC OF CHINA

Tel:+86 (0)29 88375000

 Locatiegegevens

Lengtegraad:108° 45' 0'' E
Breedtegraad:34° 25' 59'' N
IATA-code:XIY
ICAO-code:ZLXY

 Locatie Luchthaven

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.