Kaart

 Vliegveld Charlottetown

Vluchten Charlottetown nodig? Als je vluchten van of naar Charlottetown vertrekken of aankomen is het handig om de laatste informatie bij de hand te hebben. Vind van tevoren de beste route naar Charlottetown en vind uit wat de te verwachte reistijd is (zijn er files, werkzaamheden of (als dat er) is problemen op het spoor naar Charlottetown, bekijk de actuele vertrek- en aankomsttijden voor Charlottetown vluchten en zorg dat je op de hoogte bent van de faciliteiten die op Charlottetown aanwezig zijn. Ook is het altijd handig om het weer ter plaatse te checken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
Op deze pagina vind je ook de contactgegevens en website van het vliegveld, zodat je bovenstaande informatie gemakkelijk kunt opzoeken. Onderaan de pagina vind je ook een handig overzicht van alle luchtvaartmaatschappijen die van en naar Charlottetown vliegen. Zo kun je nog gerichter de juiste vliegtickets vinden.  
Je wilt niet te veel betalen voor je vlucht vanaf Charlottetown en Skyscanner kan je helpen bij het vinden naar de beste deal voor jou! Skyscanner vergelijkt alle vluchten en luchtvaartmaatschappijen vanaf Charlottetown , waardoor je een goed geïnformeerde keuze kunt maken. Je kunt in een handig kleurgecodeerd kalenderoverzicht gemakkelijk zien wat de goedkoopste dagen zijn om te vliegen vanaf Charlottetown. Zoek op een specifieke datum of op een hele maand, of vind direct de goedkoopste maand om te vliegen. Laat je je liever verrassen en maakt de bestemming je niet uit voor een last minute, weekendje weg of lange vakantie en wil je de goedkoopste Charlottetown tickets, dan is Skyscanners Overal-zoekfunctie ideaal. Via deze functie toont Skyscanner je de goedkoopste bestemming om naar toe te vliegen vanaf Charlottetown. Bekijk hier hoe je deze functie gebruikt.
 
Skyscanner.nl vergelijkt miljoenen routes van meer dan 1000 luchtvaartmaatschappijen en ticketsites wereldwijd. Skyscanner vergelijkt niet vliegtickets maar ook hotels en autoverhuur. Mocht je dus een hotel dichtbij of op Charlottetown willen boeken voor een goede prijs, vergelijk dan hier hotels. Wil je een auto huren op of nabij Charlottetown dan vergelijk je hier gemakkelijk prijzen van de vele autoverhuurbedrijven of brokers, zodat je nooit teveel betaald. 
Algemene tips om gemakkelijk veel geld te besparen op reizen (vliegtickets, hotels en autoverhuur) vind je hier: - Hoe geld besparen op vliegtickets, hotels en autohuur met Skyscanner?
Vliegvelden in de buurt van Charlottetown:

 Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Charlottetown

 Contactgegevens

Charlottetown Luchthaven

Adres:
250 Maple Hills Avenue,
Suite 132,
Charlottetown,
PE,
C1C 1N2,
CANADA

Tel:+1 (1)902 5667997
Fax:+1 (1)902 5667929

Website:

Eigenaar:
Charlottetown Airport Authority Inc

 Locatiegegevens

Lengtegraad:63° 7' 50'' W
Breedtegraad:46° 17' 9'' N
IATA-code:YYG
ICAO-code:CYYG

 Locatie Luchthaven

Google map

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.