Kaart

Jetairfly

Jetairfly is een Belgische budgetmaatschappij en heeft haar thuisbasis op luchthaven Zaventem. De luchtvaartmaatschappij is onderdeel van TUI Airlines en voert vooral vluchten uit naar vakantiebestemmingen rond de Mediterraanse Zee en de Rode Zee en naar verre zonbestemmingen in Afrika, Azië en het Caribische gebied. In 2012 was Jetairfly winnaar van de BeCommerce Award, een kwaliteitslabel voor webwinkels.

Bagage Informatie

Op korte en middellange vluchten mag elke passagier van Jetairfly gratis 20 kilo bagage meenemen, en op lange vluchten 25 kilo. Voor passagiers in de Comfort Klasse geldt zelfs een bagagevrijstelling van 30 kilo. Daarnaast mag elke passagier 1 stuks handbagage meenemen.

Hoeveel bagage exact mag worden meegenomen staat altijd vermeld op het ticket van Jetairfly, maar om er zeker van te zijn dat u weet wat uw bagagevrijstelling is kunt u het beste even informeren bij de luchtvaartmaatschappij voordat u vertrekt. Op de website van Jetairfly vindt u alle informatie over de maximaal toegestane bagage en tarieven.

Check-In Informatie

Voor alle vluchten dient u in te checken op de luchthaven bij de incheckbalies van Jetairfly. Bij korte en middellange vluchten dient u uiterlijk 2 uur voor vertrek in te checken en bij lange vluchten uiterlijk 3 uur voor vertrek, tenzij dit anders staat aangegeven op het ticket. Online inchecken is niet mogelijk, dus zorg dat u altijd op tijd aanwezig bent op de luchthaven.

Wat is wel en niet inbegrepen

Bij Jetairfly kunt u drankjes en snacks aan boord van het vliegtuig kopen. Voor bepaalde vluchten kunt u Service Plus boeken, waarbij u onder andere een ‘sterrenmaaltijd’ krijgt geserveerd, vergezeld van een drankje, een krant en een glaasje champagne als aperitief. Op een aantal lange vluchten kunt u een stoel in de Comfort Klasse boeken, waarbij u in een apart gedeelte van de cabine komt te zitten en onder andere kunt profiteren van stoelen met extra beenruimte, een comfort-reispakket en een persoonlijk videosysteem.

3 Redenen om met Jetairfly te vliegen

  1. Goedkope vliegtickets naar 99 vakantiebestemmingen
  2. Royale bagagevrijstelling, en buggy’s en kinderzitjes vliegen gratis mee
  3. Onberispelijke service, zowel op de luchthaven als aan boord

Tuifly.be

5,0/5
Gebaseerd op 477 reviews

We beoordelen reisaanbieders op gebruikersfeedback over: prijsstabiliteit, tarieven, klantenservice, en het gebruiksgemak van de website van de reisaanbieder.

Meer informatie

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.