Kaart

Vueling

Vueling is een Spaanse budgetmaatschappij en heeft de luchthaven van Barcelona als thuisbasis. Deze prijsvechter, die inmiddels de een na grootste luchtvaartmaatschappij van Spanje is, is opgericht in 2004 en vliegt tegenwoordig met uitsluitend Airbus toestellen naar 106 bestemmingen binnen Spanje en in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

De informatie op deze pagina is gebaseerd op gegevens van 28 mei 2014 en is onderhevig aan verandering. 

Waarom vliegen met Vueling

Check-in informatie

Bij Vueling kunt u zowel op de luchthaven als via internet en uw mobiele apparaat inchecken. Online inchecken kan vanaf de aankoop van uw ticket tot uiterlijk 4 uur voordat uw vlucht vertrekt. Echter, als u vanaf Lissabon, Cardiff, Lyon, Praag, Frankfurt of Londen Heathrow vliegt dient u uiterlijk 24 uur voor vertrek in te checken. Daarnaast kunt u ook inchecken bij de incheckbalie op de luchthaven, hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht. Indien u een ticket in de Optima of Excellence klasse heeft gekocht hoeft u niet in te checken, dit wordt namelijk automatisch voor u gedaan zodra uw aankoop bevestigd is.

Bagage informatie

Indien u een ticket in de Optima of Excellence klasse heeft gekocht mag u gratis 1 stuk ruimbagage van maximaal 23 kg inchecken. In andere gevallen dient u voor uw koffer €23,- per enkele reis te betalen. Daarnaast mag u altijd gratis 1 stuk handbagage van maximaal 10 kg meenemen. Raadpleeg de website van Vueling indien u precies wilt weten welke bagagevrijstellingen in uw geval gelden. Vind hier meer informatie over Vueling bagage.

Kosten en toeslagen

Voor bepaalde zitplaatsen, zoals stoelen met meer beenruimte en XL stoelen, dient een toeslag betaald te worden. Daarnaast dient u aan boord van elke Vueling vlucht te betalen voor drankjes, snacks en maaltijden. Alleen voor passagiers met een Excellence ticket zijn maaltijden en drankjes bij de prijs van het ticket inbegrepen. Bij Vueling betaalt u per ticket €5,- boekingskosten. Daarnaast worden extra kosten in rekening gebracht indien u betaalt met een creditcard of via PayPal.

Zitplaats informatie

Tijdens het boeken van uw ticket bij Vueling kunt u een zitplaats kiezen en reserveren. Het reserveren van een zitplaats is meestal gratis, tenzij u een stoel wenst met extra beenruimte.

Service aan boord

Als u met Vueling wordt u van het begin tot het einde van uw vlucht heerlijk verwend. U vliegt altijd met een modern Airbus toestel, dat van de modernste comfort is voorzien. Daarnaast kunt u kiezen uit een uitgebreid menu, dat bestaat uit betaalbare maaltijden, heerlijke snacks en allerlei warme en koude dranken. En terwijl u door de wolken vliegt kunt u heerlijk achterover leunen en bladeren door het gratis boordmagazine Ling, dat elke maand weer boordevol interessante toeristische informatie staat.

Punctualiteit

De punctualiteit van Vueling is goed.

Vueling Airlines

4,5/5
Gebaseerd op 1941 reviews

We beoordelen reisaanbieders op gebruikersfeedback over: prijsstabiliteit, tarieven, klantenservice, en het gebruiksgemak van de website van de reisaanbieder.

Meer informatie

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.