Het coronavirus (COVID-19) kan invloed hebben op je reisplannen. Waar je ook heengaat, hier vind je het laatste advies.

Nieuws 5 bijzondere bestemmingen vanaf € 30 *

Alle artikelen

5 bijzondere bestemmingen vanaf € 30 *

Ga lekker weg! We hebben weer een mooie selectie met aantrekkelijke bestemmingen die de reislust aanwakkeren, vanaf € 30 * retour.

Reus, Spanje vanaf €30*

Reus, wat is daar te doen? Nou, heel veel! Je zit aan de Costa Dorada, dus vlakbij badplaatsen zoals Salou en Cambrils. Of je huurt en auto en rijdt het binnenland in, waar je prachtige natuurgebieden zoals het nationale park Sierra de Montsant hebt. En als je liever op stedentrip gaat, dan zit je zo in Barcelona, om daar een heerlijke stedentrip vol met tapas, kunst en architectuur te vieren.

Reus vanaf €30*

Venetië, Italië vanaf €34*

Venetië is en blijft een intrigerende plek. Niet in de laatste plaats omdat het een van de meest romantische steden van Europa is, ondanks de toeristische massa’s. Zelfs anti-romantici geven zich over aan de charme van de grachten en een wellicht kitscherige gondeltoer met een ‘O Sole Mio’ zingende gondelier. Maar ga ook zeker even verdwalenk in het ‘echte Venetië’, loop wat zijstraatjes in en ontdek mooie hoekjes, bruggen, markten en eettentjes. Venetië heeft iets magisch.

Venetië vanaf €34*

Sevilla, Spanje vanaf € 54 *

Ook last van de winterblues? Plan dan een heerlijke voorjaarsbreak die de kleur terugbrengt op je wangen en zorgt voor een positieve vibe. Zoals naar Sevilla. In de Andalusische hoofdstad staat de zon in maart al hoog aan de hemel. Blauwe luchten, heel aangename temperaturen, en de ontluikende lente met de geur van citrusbomen geven je de boost die je nodig hebt.

Sevilla vanaf €54*

Berlijn, Duitsland vanaf € 78 *

Boek een sightseeing tour in een Trabant, de nog altijd geliefde, cult auto van voor de val van de muur. Je rijdt in een Trabi terwijl een gids je van informatie voorziet over de bezienswaardigheden zoals de Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie. Van een cult Trabi naar vintage; de vlooienmarket op de Strasse des 17. Voor vintage kleding, oude elpees en andere curiositeiten. Om vervolgens ‘s avonds te genieten van een theatervoorstelling, of als je in de categorie clubbers valt, het nachtleven onveilig te maken.

Berlijn vanaf €78*

Riga, Letland vanaf € 43 *

De 800-jarige leeftijd van deze mooie Baltische stad zie je terug in de mix van middeleeuws en modern. Die combinatie geeft Riga een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Vergaap jezelf aan de Gotische architectuur en word blij van de gezellige folkmuziekfestivals die vaak in het voorjaar op de agenda staan. ‘s Avonds vind je vast een plek in een kaarsverlichte bar om te genieten van je gezelschap en de bijzondere sfeer van deze stad.

Riga vanaf €43*

* Geplaatst februari 2018. Eventuele prijzen zijn alleen laagst geschatte prijzen op het moment van publicatie en zijn onderhevig aan wijziging en/of beschikbaarheid.