Nieuws Aanbiedingen Goedkope vakantie juni

Alle artikelen

Goedkope vakantie juni

Vakantie aanbieding juni

Wil jij graag goedkoop weg in juni? Of je nu op zoek bent naar een stedentrip of zonvakantie juni – wij zetten hier de beste deals op een rij. We hebben leuke bestemmingen voor verschillende types vakantie in juni bij elkaar gezet. Klik op de banners en zie vanzelf de goedkoopste prijs voor een vliegticket in juni.

Zonvakantie juni in Europa

De temperatuur is al flink aan het oplopen in juni in deze Europese bestemmingen: Griekenland, Italie, Portugal, Spanje en Turkije. Hier kun je gerust al lekker gaan zwemmen en van de zon genieten op het strand.

italie in juni
portugal in juni
Spanje in juni
Turkije in juni

Stedentrip in juni

Juni is de perfecte maand voor een stedentrip: nog niet heel druk met de zomervakantie toeristen, maar warm genoeg om lekker te flaneren & terrasjes te pakken. Onze favoriete bestemmingen voor juni zijn Boedapest, Barcelona, Krakau, Kopenhagen en Londen.

Bucketlist vakantie in juni

Deze ver-weg bestemmingen zijn perfect om van je lijstje af te strepen in juni. Bali heeft de lekkerste temperatuur en ook in Canada en de Verenigde Staten is het lekker warm. In Nieuw-Zeeland is het juist winter in juni en kun je dus op wintersport, maar ook walvisspotten kun je doen in juni.

Canada in juni
nieuw zeeland in juni
Verenigde Staten in juni

Autoverhuur aanbieding juni

goedkope autoverhuur juni

Hotel aanbieding juni

goedkope hotels juni

Meer lezen over vakantie in juni

Waar naartoe op vakantie in juni?

Last minute deals voor een vakantie in juni

Bekijk hier de beste reistijd voor 10 populaire vakantie-eilanden