Het coronavirus (COVID-19) kan invloed hebben op je reisplannen. Waar je ook heengaat, hier vind je het laatste advies.

Nieuws Aanbiedingen Goedkope vakantie Noord-Amerika

Alle artikelen

Goedkope vakantie Noord-Amerika

Een rondreis dwars door de Verenigde Staten: het staat niet voor niets op menig bucketlist. Of wellicht heb je meer zin in een zonnige vakantie naar Hawaii, Florida, Californië of een reis naar New York - hoe dan ook, je reis naar Amerika begint bij Skyscanner. Hier verzamelen we de beste aanbiedingen voor een vliegvakantie, zowel vliegticket deals als hoteldeals en autoverhuur.

Goedkope vakantie Amerika

Zoek je last-minute tickets Amerika of ga je je rondreis Amerika ver van tevoren plannen? Voor het goedkoopste Amerika vliegticket moet je bij Skyscanner zijn. Lees snel verder hoe je goedkoop naar Amerika kunt, New York of een andere bestemming van jouw keuze. 

Vliegvakantie Amerika

Klik op de banners om de goedkoopste vliegtickets te vinden voor een vakantie naar Amerika. Of je nu op zoek bent naar een goede aanbieding New York of een vakantie wilt boeken naar Hawaii, we coveren bijna alle bestemmingen! Klik hieronder op het vliegveld van jouw keuze en boék die vakantie of rondreis USA.

Aanbiedingen Verenigde Staten
Aanbieding Washington
Aanbieding New York

Vakantie Californië

Aanbieding Los Angeles
Aanbieding San Francisco

Vakantie Florida

Aanbieding Miami
Aanbieding Orlando

Vakantie Illinois

Aanbieding Chicago

Vakantie Texas

Aanbieding Houston

Vakantie Nevada

Aanbieding Las Vegas

Vakantie Pennsylvania

Aanbieding Philadelphia

Vakantie Hawaii

Aanbieding Hawaii

Aanbieding autohuur Amerika

Zie jij een Fly & Drive Amerika wel zitten? Gaat je hart sneller kloppen bij het woord: roadtrip? Dan is een autorondreis Amerika iets voor jou! Kruip tijdens een rondreis Amerika achter het stuur van een auto of ga voor iets groters, zoals een camper. Klik op de banner hieronder voor autohuur in West-Amerika, Oost-Amerika en Midden-Amerika. 

Aanbieding autohuur USA

Aanbieding hotels Amerika

Reizen naar Amerika is natuurlijk niet compleet zonder een accommodatie, of je nu op zoek bent naar een hotel tijdens je stedentrip, een resort aan de kust tijdens de zomervakantie, een hostel tijdens het backpacken door Amerika of guesthouse of gezellig pension aan de westkust of oostkust. 

Aanbieding hotels USA

Goedkope vakantie Canada

Rondreis door de USA? Nope, jij gaat veel liever naar Canada! Of je nu op wintersport naar Canada gaat, een cruise gaat maken, een camperreis door de spectaculaire natuur van Canada gaat maken of een rondreis langs de steden van Canada maakt: begin je reis bij Skyscanner. Lees snel verder hoe je de beste vliegtickets naar Canada scoort naar een bestemming van jouw keuze. 

Vliegvakantie Canada

Klik op de banners om de goedkoopste tickets voor een reis naar Canada te bekijken. West-Canada, Toronto, Vancouver… we coveren bijna alle bestemmingen!  Klik hieronder op het vliegveld van jouw keuze en boék die vakantie naar Canada.

Aanbieding Canada
Aanbieding Toronto
Aanbieding Montréal
Aanbieding Vancouver

Aanbieding autohuur Canada

Een auto huren in Canada wordt makkelijk met een beetje hulp van Skyscanner. Ook voor camperhuur kun je hier terecht, want een camper huren kan misschien nét dat beetje extra avontuur toevoegen aan je rondreis Canada. Klik op de banner hieronder voor autohuur in Canada.

Aanbieding autohuur Canada

Aanbieding hotels Canada

Vliegticket Canada in de pocket? Boek dan nu vast je hotel voor de eerste paar dagen, of stippel je route helemaal uit. Wat voor accommodatie je ook zoekt, wij vinden er één die het beste bij je past.

Aanbieding hotel USA

Alvast wat tips verzamelen?

Skyscanner is de wereldwijde reiszoekmachine die jou helpt besparen op vliegtickets, hotel deals en autohuur. Download ook onze handige app.