Nieuws De 7 mooiste regenboogfoto’s ter wereld

Alle artikelen

De 7 mooiste regenboogfoto’s ter wereld

Regenbogen zijn een prachtig natuurverschijnsel.

Regenbogen zijn een prachtig natuurverschijnsel. Een mooie berg op de achtergrond of een fraaie waterval maakt een regenboog nog mooier dan hij is. Skyscanner zette deze prachtige regenboogfoto’s op een rijtje!

1. California, Verenigde Staten

Californië heeft meer te bieden dan Hollywood en botox. Juist de natuur, de bergen en de natuurparken buiten de grote en bekende steden zijn de moeite waard. Het glooiende landschap met een typerende grote boom en een prachtige regenboog doen deze omgeving recht aan.

2. Victoria Falls, Zambia

De Victoria watervallen in Zambia zijn een adembenemend schouwspel. De natuur, het water en de grootsheid van het geheel maken enorme indruk. Wanneer je zo gelukkig bent om in al deze pracht en praal ook nog een regenboog te spotten mag je jezelf gelukkig prijzen.

Lees ook: Wow! De mooiste watervallen ter wereld

3. Glacier National Park, Montana, Verenigde Staten

Gek genoeg staat Montana niet bij veel toeristen hoog op de lijst. Toch heeft deze Amerikaanse staat tegen de grens van Canada gigantische bergen en bijzonder mooie uitzichten te bieden. Een dubbele regenboog geeft het geheel nog meer een sprookjesachtige uitstraling.

Lees ook: Amerika: De top 10 van een reisjournalist

4. Karwendel Alpen, Oostenrijk

De Alpen worden al eeuwen geroemd om de schone lucht. De ongereptheid van dit natuurgebied en de ruwe bergen geven de Alpen haar typerende schoonheid. Een enorme regenboog in dit gebied is echt een cadeautje om te mogen fotograferen.

Lees ook: 10 plekken voor de mooiste zonsondergangen

5. IJsland

Het ruige landschap van IJsland trekt vele avonturiers naar dit bijzondere eiland. De wonderschone natuur, de gletsjers, het water en hoe de elementen samenvloeien vormen een prachtig geheel. Tel daar een regeboog bij op en je krijgt dit sprookjesachtige plaatje.

Lees ook: Meer dan het noorderlicht: top dingen te doen in IJsland

6. Masai Mara National Reserve, Kenia

Kenia staat bekend om de variatie in diersoorten die er zijn de spotten en de uitgestrekte landschappen. Het Masai Mara Nationale Reservaat ligt op de Serengeti-vlakte waar onder andere de seizoenstrek van gnoes en zebra’s te zien is. Het uitgestrekte vlakke landschap in combinatie met een regenboog levert dit bijzondere plaatje op.

Zie ook: De 10 vreemdste diersoorten ter wereld

7. Tokyo, Japan

Voor veel reizigers staat Japan op de wish list wegens de cultuur. Toch geeft juist het natuurverschijnsel regenboog dit plaatje een extra lading. De culturele invloeden, die op veel gebieden zo anders zijn dan de westerse gebruiken, geven Japan een unieke schoonheid, maar vergeet niet de bijzondere natuur te bekijken!

Lees ook: De 8 beste "nerdy" dingen in Tokyo

Leuk artikel?

Lees ook:

Wow! De mooiste watervallen ter wereld

8 magische plekken op aarde

Top 10 natuurwonderen in de wereld: foto’s

Buitenaardse schoonheid: 11 plekken op onze planeet

Wil je deze plekken bezoeken?

Vergelijk dan hier gratis vliegtickets, hotels en autoverhuur voor de beste deal!