Nieuws Hoe gebruik je Skyscanners meerdere steden zoekfunctie?

Alle artikelen

Hoe gebruik je Skyscanners meerdere steden zoekfunctie?

Ben je een wereldreis aan het plannen? Wil je een tussenstop maken tijdens een lange vlucht of een paar nachten aan een businesstrip plakken? Zoek gemakkelijk naar de juiste vliegtickets met de meerdere steden zoekfunctie van Skyscanner. Zoek gemakkelijk en snel naar vliegtickets naar meerdere steden met de 'meerdere steden' zoekfunctie van Skyscanner. Met een paar kliks heb je een overzicht van de goedkoopste tickets met de beste reisduren en vertrekmomenten.

Stap 1

Op de homepage van Skyscanner selecteer je de ‘meerdere steden’ zoekoptie.

skyscanner_vluchten_zoeken_meerdere_steden_stap_1

Stap 2

Selecteer tot zes steden voor je reis. Kies je gewenste vertrekdata en vliegvelden van vertrek en aankomst via de drop down menu’s.

skyscanner_vluchten_zoeken_meerdere_steden_stap_2

Stap 3

Selecteer het aantal passagiers en de reisklasse.

skyscanner_vluchten_zoeken_meerdere_steden_stap_3

Stap 4

Klik op de groene ‘Zoeken’ button. Er verschijnt een pagina met alle zoekresultaten. Je kan nu de filters aan de linkerkant van je scherm gebruiken om vluchttijden, overstap mogelijkheden, luchtvaartmaatschappijen, totale reistijd en vliegvelden te selecteren. Zo kan je gemakkelijk en snel de perfecte vluchten voor je reis vinden.

skyscanner_vluchten_zoeken_meerdere_steden_stap_4

Stap 5

Als je meer wilt weten over een deel van de reis, klik dan op ‘Details’ links onder in het veld met je zoekresultaten. Er verschijnt een pop-up scherm met alle details voor de vluchten. Je kan de pijltjes gebruiken om informatie over een specifieke vlucht te bekijken.

skyscanner_vluchten_zoeken_meerdere_steden_stap_5

Stap 6

Yes! Je hebt de perfecte vluchten gevonden naar Borneo, via Boekarest met een tussenstop in Kuala Lumpur. Boek de vluchten via de groene ‘Ga naar site’ button aan de rechterkant van het blok met vluchtinformatie. Je wordt doorgestuurd naar de website van de luchtvaartmaatschappij of reisorganisatie waar je je vluchten kan boeken.

skyscanner_vluchten_zoeken_meerdere_steden_stap_6

Dat is alles! Geniet van het jet-setten en het vinden van de beste vluchten met de meerdere steden zoekfunctie van Skyscanner.

Vind met Skyscanner de goedkoopste vliegtickets, huur een auto en boek je hotels en de reis van je leven kan beginnen!

Kaart