Nieuws Hoe vind ik een goedkope huurauto op Skyscanner?

Alle artikelen

Hoe vind ik een goedkope huurauto op Skyscanner?

Heb je een klein vakantiebudget of ben je op zoek naar een bepaald type auto voor een goede prijs? Skyscanner helpt je met het vinden van een goede huurauto voor een redelijke prijs.

Skyscanner laat je zien hoe je een huurauto voor de beste prijs zoekt (en vindt!).

1. Selecteer het gewenste voertuigtype

Klik op het gewenste voertuigtype, dit kan een huurauto zijn of luchthaventransfer/ pendeldienst naar jouw eindbestemming van en naar de luchthaven.

2. Zoek jouw huurauto op Skyscanner

Vul in waar je naartoe wilt gaan op je volgende vakantie, de datums wanneer je een huurauto nodig hebt, en als laatste jouw leeftijd.

Tip: om de resultaten te vergroten en een auto te huren voor de beste prijs is het handig om de naam van de vakantiebestemming (bijv: Ibiza) in te vullen onder ophaallocatie, in plaats van de naam van het vliegveld waar je arriveert.

3. Selecteer het type auto en de uitrusting

Als je eenmaal op ‘Zoek’ hebt geklikt, zal Skyscanner alle beschikbare aanbiedingen analyseren om je te helpen met het vinden van een huurauto tegen de beste prijs. Wanneer de resultaten van jouw zoekopdracht verschijnen, biedt de linkerkolom je een lijst met opties zoals: • Voertuigklasse (economy, compact, familie) • Autokenmerken (GPS, air conditioning, etc.) • Transmissietype (automatisch of handgeschakeld)

Selecteer de opties die je nodig hebt om autoverhuur te vinden voor de beste prijs en een comfortabele reis. Bijvoorbeeld: economy en 4-5 deurs.

4. Of kies jouw favoriete autoverhuurbedrijf (CardelMar, Hertz, etc)

Je kunt de zoekresultaten ook filteren op de verschillende autoverhuurbedrijven (CardelMar, Hertz, Sixt). Klik op de knop in de linkerkolom ‘Boekingssite’ en selecteer jouw favoriete autoverhuursites.

Zodra je een aanbieding hebt gevonden die je leuk vindt, klik je op de groene knop ‘Ga naar site’. Skyscanner verwijst je door naar de partnersite. Je hoeft nu nog alleen maar je gegevens in te voeren om de huur van jouw huurauto te bevestigen.

🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗 🚗

Wist je dat Skyscanner ook een affiliateprogramma heeft voor autoverhuur?

Met behulp van ons affiliateprogramma kunnen jouw bezoekers snel en eenvoudig huurauto’s via jouw site boeken. Wij doorzoeken duizenden bestemmingen en vergelijken duizenden autoverhuurdeals, zodat jouw bezoekers de perfecte huurauto vinden tegen een aantrekkelijke prijs.

Via Skyscanner kan jij de laagste prijzen voor autoverhuur tonen die online beschikbaar zijn. Zodra er via jouw site een aanbieding voor autohuur is gevonden, worden jouw bezoekers direct doorverwezen naar het betreffende autoverhuurbedrijf waar zij rechtstreeks kunnen reserveren. Wij berekenen geen commissie, en jouw bezoekers profiteren altijd van de laagste prijs.

Lees hier alles over het verdienmodel van autoverhuur.

Wil jij mensen helpen bij het vinden van de beste deals en er tevens geld mee verdienen. Meld je dan aan voor ons affiliateprogramma!

Meld je aan!

Meer auto artikelen:

13 handige tips voor autoverhuur

7 mooie autoroutes door Belgie en Frankrijk

Auto huren veelgestelde vragen en handige tips

Skyscanner is de wereldwijde reiszoekmachine die jou helpt besparen op vliegtickets, hotel deals en autohuur. Download ook onze handige app.