Nieuws Luchtvaartmaatschappijen Worldwide by easyJet. De wereld ligt nu gewoon binnen handbereik.

Alle artikelen

Worldwide by easyJet. De wereld ligt nu gewoon binnen handbereik.

Met hun lage prijzen en grote aanbod van bestemmingen binnen Europa is easyJet een van de populairste vliegtuigmaatschappijen in Nederland. Met de komst van de Worldwide by easyJet service kun je vanaf nu zelfs nog verder vliegen.

In samenwerking met

Wat is Worldwide by easyJet?

Worldwide by easyJet biedt goedkope vluchten aan naar verre bestemmingen zoals New York en Hong Kong, in totaal meer dan 5000 routes wereldwijd.

Het kan dan gaan om een overstap tussen twee easyJet vluchten, maar je kunt ook een stukje verder vliegen. easyJet werkt met verschillende luchtvaartpartners en heeft op die manier ook een groot aanbod aan directe intercontinentale vluchten.

Meestal zul je een korte overstap hebben via een van de 11 transferhubs van easyJet, zoals Londen Gatwick, Milaan Malpensa, Venetië Marco Polo en Berlijn Tegel, waarna je verder vliegt met easyJet of een van de partners.

Boek vluchten via Worldwide by easyJet

Waarom boeken via Worldwide by easyJet?

Simpel gezegd kun je met Worldwide by easyJet snel, makkelijk en betaalbaar een langeafstandsvlucht boeken.

  • Boek elk deel van de vlucht met slechts een transactie
  • Verzekering van aansluiting op je eerste vlucht: als je je overstap hebt gemist word je gratis overgeboekt op de eerstvolgende beschikbare vlucht
  • Bagage transfers assistentie*
  • Prioriteitsrij bij de veiligheidscontrole: vermijd wachtrijen zodat je op tijd bij de gate bent*
  • Reis naar Amerika, Afrika, Azië, de Caraïben en het Midden Oosten met easyJet en hun groeiende lijst van partners op meer dan 5000 routes
  • Altijd lage prijzen, zoals je gewend bent van easyJet

*Beschikbaar op geselecteerde vliegvelden

Hoe moet ik overstappen op een volgende vlucht? 

Als je regelmatig vliegt, dan heb je misschien al een keer een overstap moeten maken. Zo’n overstap wordt ook wel self connection genoemd als je dezelfde dag verschillende vluchten met verschillende luchtvaartmaatschappijen maakt. Je moet er dan zelf voor zorgen dat je op tijd van de ene naar de andere vlucht bent overgestapt.

Normaliter ben je dus zelf verantwoordelijk als je je aansluitende vlucht mist vanwege een vertraging van de eerste vlucht. Boek je via Worldwide by easyJet, dan zijn deze gemiste aansluitingen wél voor rekening van de vliegtuigmaatschappij – je mag dan zonder extra kosten mee op de volgende vlucht.

Op sommige vliegvelden kun je ook gebruik maken van prioriteit bij de veiligheidscontrole én krijg je korting in winkels en restaurants, zodat je in één ruk door kunt naar je volgende vlucht.

Hoe boek ik een vlucht met Worldwide by easyJet?

Je kan alleen online boeken via Worldwide by easyJet, dus niet telefonisch of op het vliegveld. Neem een kijkje op de website voor een lijst met de beschikbare bestemmingen en boek je vlucht. Dankzij het groeiende aanbod van partners kun je vliegen naar steden in Afrika, Azië, het Caraïbisch gebied en het Midden Oosten, of voor minder geld overstappen op geselecteerde vliegvelden in Europa.

Je krijgt aparte tickets en instapkaarten voor elke vlucht van je Worldwide by easyJet reis, want technisch gezien zijn het verschillende boekingen. Vergeet daarom ook niet om voor elke aparte vlucht in te checken én je instapkaarten te printen. 

Het is ook mogelijk om extra’s toe te voegen, zoals bagage en een zelfgekozen zitplaats. Je kan dit voor elk deel van je vlucht aangeven via de pagina Manage My Booking en geldt zowel voor easyJet als de partnermaatschappijen.

Vragen? Lees hier meer over Worldwide by easyJet