Nieuws Skyscanner sleept Zoover award voor ‘Beste aanbieder vliegtickets’ in de wacht

Alle artikelen

Skyscanner sleept Zoover award voor ‘Beste aanbieder vliegtickets’ in de wacht

Publiek roemt prijzen, gebruiksvriendelijkheid, reisaanbod en vergelijking tussen prijzen

Skyscanner is bekroond met een Zoover Award ‘Beste Aanbieder Vliegtickets’ met een gemiddeld cijfer van 8,9. De wereldwijde reiszoekmachine laat daarmee andere genomineerden, zoals lokale concurrenten Cheaptickets, Schipholtickets, Tix, Vliegtickets en WTC, achter zich.

De uitreiking van de Zoover Awards – naar aanleiding van een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche – is gebaseerd op publieksstemmen. Dit jaar bracht een recordaantal van 220.000 consumenten een stem uit. Het is het tweede jaar op rij dat Skyscanner de award binnenhaalt.

Linda Hoebe, Country Marketing Manager bij Skyscanner, zegt: “De Zoover Awards zijn een echte publieksprijs, compleet gebaseerd op de stem van consumenten. We zijn dan ook extra trots dat we deze prijs in de wacht slepen. Het betekent dat we op de juiste weg zitten om onze Nederlandse gebruikers de allerbeste service te verlenen.

Deelcijfers

De aanbieders werden beoordeeld op het boekingsproces, het reisaanbod, de gebruiksvriendelijkheid van de website, de kwaliteit van de informatie op de website, de service en de vergelijking tussen de airlines en prijzen. Hoebe zegt: “De award is voor ons een succesvol bewijs dat we wereldwijd het grootste bereik hebben qua vliegtickets. Zo helpen we onze gebruikers met het maken van slimme beslissingen bij al hun reizen.” Skyscanner behaalde op bovenstaande onderdelen het hoogste gemiddelde van een 8,9.

Onderdeel Beste Aanbieder (Vliegtickets)

|

Cijfer

—|—

Service

|

8,5

Boekingsproces

|

8,7

Kwaliteit informatie op website

|

8,8

Gebruiksvriendelijkheid website

|

9

Reisaanbod

|

9,1

Vergelijking airlines en prijzen

|

9,3

Over Zoover en de Zoover Awards

Als grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van de Benelux trekt Zoover jaarlijks 185 miljoen bezoekers. Reizigers kunnen op de website terecht voor 2,3 miljoen beoordelingen van accommodaties op 45.000 bestemmingen wereldwijd. Zoover heeft websites in 25 landen en reikt sinds 2009 binnen de reisbranche de toonaangevende Zoover Awards uit. Consumenten konden zes weken lang stemmen op onder andere de beste en populairste reisorganisaties en accommodaties van 2015. Meer informatie over de Awards is te vinden op www.zooverawards.nl.

Certificaat Beste aanbieder vliegtickets Skyscanner

Kaart