Nieuws Skyscanner tips & tools: zoeken op ‘Overal’

Alle artikelen

Skyscanner tips & tools: zoeken op ‘Overal’

Altijd al de wereld willen zien maar niet zeker hoe je de beste vluchten vindt? Skyscanner heeft de oplossing! Met de 'Overal' zoekfunctie vind je heel gemakkelijk alle vluchten vanaf jouw vliegveld met de beste prijzen. Begin maar vast met het plannen van je wereldreis!

Naar Overal

Heb je reisinspiratie nodig? Ontdek de top deals wereldwijd met Skyscanners ‘Overal’ zoektool. Vind de goedkoopste vluchten en doe volop inspiratie op voor nieuw te ontdekken bestemmingen!

Klik hier voor de ‘overal’ functie op de Skyscanner app

Stap 1

Voer het vertrekpunt van je voorkeur in. Als je een vertrekpunt invoert, kun je zoeken op een specifiek vliegveld, bepaalde stad of, als je extra flexibel bent, zelfs op een heel land.

Stap 2

In plaats van te zoeken op een specifieke bestemming, vul je ‘Overal’ in bij het invulveld

Stap 3

Voer je zoekcriteria in: reisdata, aantal passagiers, etcetera.
Klik op de kalender die je ziet in de ‘vertrek’ en ‘terugreis’ velden. Als de kalender opent, kies je de gewenste data. Zijn je reisdata flexibel, klik dan op ‘de hele maand’ of, ‘goedkoopste maand’ om de beste prijzen te vinden.

Stap 4

Klik op ‘zoeken’!

Stap 5

Skyscanner doorzoekt het web wereldwijd om de beste bestemmingen voor je te vinden en sorteert deze op prijs van laag naar hoog zodat je kunt kiezen wat bij jouw wensen en budget past.

De ‘overal’ functie op app

Ook op de Skyscanner app kun je de ‘overal’ functie gebruiken.

Stap 1

Open de app en ga naar ‘Ontdekken’ en klik op ‘Verken alle bestemmingen’

Stap 2

Voer het vertrekpunt van je voorkeur in. Dit kan een stad of vliegveld zijn, maar je kunt ook vanaf alle Nederlandse vliegvelden zoeken.

Stap 3

Vervolgens vul je de reisdatums in als je dat wilt. Als je flexibel bent, kun je dit ook leeglaten of bijvoorbeeld een hele maand te kiezen. De bestemmingen en prijzen laden vanzelf en je scrollt omlaag om alle mogelijke bestemmingen en prijzen te zien en te boeken!

Lees hier meer tips voor het vinden van goedkope vliegtickets:

De beste vliegticketprijzen met Skyscanners prijsalarm

Vind de beste last minutes, zie hier hoe!

5 redenen om je aan te melden voor de gratis nieuwsbrief

Skyscanner is de wereldwijde reiszoekmachine die jou helpt besparen op vliegtickets, hotel deals en autohuur. Download ook onze handige app.