Nieuws Slangen in een vliegtuig: top 10 gevonden dieren aan boord

Alle artikelen

Slangen in een vliegtuig: top 10 gevonden dieren aan boord

Help, slangen in een vliegtuig! Van ratten tot vleermuizen; hier de top 10 van dieren die aan boord werden gevonden.

In vliegtuigen wordt van alles achtergelaten. Van papegaaien tot ondergoed. Maar de papegaai is niet de enige diersoort die wel eens aan boord ontdekt is. We presenteren de top 10 van dieren gevonden in vliegtuigen.

1. Bijen

Een zwerm bijen werd ooit eens gespot aan boord van een vlucht naar Moskou. Angstige passagiers riepen natuurlijk direct de hulp in van de cabin crew. De constatering van de gevaarlijke zwerm maakte hen tot de meest busy bees van de vlucht.

2. Muizen

Een zeer geschrokken stewardess cancelde een vlucht van Nepal Airlines naar Bangkok nadat ze een kleine passagier heen en weer zag rennen door de cabine. De muis werd allengs verwijderd.

3. Vleermuizen

Aan boord van een Delta Airlines vlucht van Wisconsin naar Atlanta werd een gevleugelde verstekeling ontdekt. De passagiers sloegen groot alarm. Bekijk de video hieronder.

[

See video

](http://www.youtube.com/watch?v=WXLnJYjL2OE)

4. Maden

Een van de meer onaangename ontdekkingen in dit lijstje: maden vielen uit de bagageruimte tijdens een vlucht vanaf Atlanta airport. De maden kwamen uit rottend vlees verstopt in de koffer van een passagier.

5. Vogels

Een verstokte liefhebster van twee exotische vogels kon het niet verkroppen dat zij zonder haar twee geliefde dieren op reis moest. Ze verstopte de vogels in haar sokken en probeerde vervolgens aan boord te stappen van een vlucht van Los Angeles naar China.

6. Apen

Ze zeggen dat je sommige dingen misschien beter voor jezelf kunt houden, maar dat lukte niet helemaal met een klauwaapje. Hij werd opgemerkt tijdens een vlucht van Florida naar New York maar tot groot plezier van de medepassagiers mocht hij naast de eigenaar zitten. Hij gedroeg zich formidabel tijdens de gehele vlucht.

7. Ratten

Toen Qantas cabin crew een routinecheck deed voor de take-off in Sydney, volgde een nare ontdekking. Ze troffen een groep ratten in het medische gedeelte van het ruim. Er waren nog geen passagiers aan boord dus het probleem werd opgelost voordat de procedures in gang werden gezet.

8. Luipaarden

Autoriteiten in Bangkok werden recent gealarmeerd over een passagier die verscheidene pups van luipaarden, panters en beren in z’n koffer mee zou nemen. In Thailand kunnen luipaarden en panters zo’n $5,000 per stuk opbrengen op de illegale markt.

9. Eekhoorns

Het lukte een passagier om twee papegaaien samen met een eekhoorn een Etihad vliegtuig in te smokkelen die vertrok vanuit Jakarta vorig jaar. Hij werd gearresteerd op Abu Dhabi airport.

10. Schildpadden

Kortgeleden werd een man gesnapt die probeerde een schildpad in het vliegtuig mee te nemen van China Southern Airlines, verstopt in een KFC hamburger. Ondanks dat de passagier claimde dat het z’n kleine vriend onderdeel was van de hamburger mocht hij toch niet mee.

Kaart