Kaart

Amsterdam - Kayseri

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Kayseri

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 161

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

1

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 2798 kilometer

4u 5min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

SunExpress

Kayseri

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Amsterdam – Kayseri

 

Amsterdam - Kayseri

 

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Kayseri het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Nederland naar Turkije zijn meestal het voordeligst als je ze ruim van tevoren boekt, want dan liggen de tarieven voor deze bestemming het vaakst onder de reguliere prijs. Wil je weten wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het goedkoopst is en in welke week deze vliegtickets het laagst in prijs zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Ben je niet aan vaste reisdata gebonden en wil je weten wanneer vliegtickets van Amsterdam naar Kayseri het goedkoopst zijn? Zoek dan in de hele maand, want dan zie je in één oogopslag wanneer deze tickets de laagste prijs hebben. Als je er nog even over wilt nadenken voordat je boekt kun je vervolgens met het Prijsalarm van Skyscanner de tarieven van het ticket waar je interesse in hebt in de gaten houden. Zodra je een prijsalarm hebt ingesteld word je meteen op de hoogte gebracht als de prijs van het betreffende vliegticket stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Kayseri?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Kayseri worden uitsluitend aangeboden door SunExpress. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Kayseri worden uitgevoerd door onder meer Pegasus Airlines, Turkish Airlines, Atlas Global en Air France.

 

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Kayseri?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Kayseri duren ongeveer 4 uur en 15 minuten. Een indirecte vlucht van Amsterdam naar Kayseri neemt tussen de 6 en 10 uur in beslag. De totale reisduur is bij indirecte vluchten van Amsterdam naar Kayseri afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

 

Vluchten vanuit Amsterdam naar Kayseri vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

 

Van Amsterdam naar Schiphol: Amsterdam Airport Schiphol, zoals luchthaven Schiphol officieel heet, bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam en is het best met het openbaar vervoer te bereiken, want daarmee bespaar je op parkeerkosten en vermijd je files. Er zijn allerlei verschillende treinen die al dan niet met een overstap naar Schiphol rijden. Daarnaast zijn er talloze bussen die je vanaf Amsterdam en andere steden in de omgeving naar luchthaven Schiphol kunnen brengen, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express). Een treinrit van het centrum van Amsterdam naar Schiphol duurt 15 tot 20 minuten en kost €4,60 voor een enkele reis, een buskaartje kost €5,00

 

Wanneer op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig zijn: Informeer bij je luchtvaartmaatschappij hoe lang je voor het vertrek op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Kayseri

 

Kayseri heeft 1 vliegveld, te weten Erkilet International Airport. Deze luchthaven, die ook vaak Kayseri Erkilet Airport wordt genoemd, bevindt zich 5 km ten noorden van de Turkse stad Kayseri. Het centrum van de Kayseri is vanaf het vliegveld zowel met het openbaar vervoer als een huurauto goed te bereiken

 

Van Erkilet International Airport naar het centrum van Kayseri: Vanaf het vliegveld van Kayseri kun je het beste met de stadsbus naar Kayseri gaan, deze stoppen aan de voorkant van de aankomsthal en rijden vanaf daar met de nodige stops naar het centrum van de stad. Uiteraard kun je ook een taxi nemen, deze staan buiten bij de aankomsthal opgesteld bij de officiële taxistandplaats. Ga je een auto huren en met je huurauto vanaf het vliegveld van Kayseri naar het centrum van de stad rijden, dan dien je via de Mustafa Kemal Paşa Boulevard naar de binnenstad te rijden. Een taxi- of autorit van het centrum van Kayseri naar het vliegveld duurt niet langer dan een kwartier, mits je onderweg niet in files of opstoppingen terecht komt.

 

Visum Kayseri

 

Als je houder bent van een Nederlands paspoort heb je een visum nodig voor Turkije, je kunt dit visum bij aankomst op het vliegveld van Kayseri aanschaffen bij het visaloket of voordat je reis begint aankopen via internet. Een visum voor Turkije is 6 maanden geldig, waarbij je per bezoek maximaal 90 dagen in Turkije mag verblijven.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Kayseri

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Kayseri

 

Kayseri heeft een continentaal klimaat met warme zomers (gemiddelde dagtemperatuur 25-30 C) en koude winters (gemiddelde dagtemperatuur ca. 4 C). De beste periode voor een stedentrip naar Kayseri is de lente, zomer of herfst, wanneer de temperaturen het aangenaamst zijn.

 

Vervoer in Kayseri

 

Als je Kayseri gaat verkennen kun je gebruik maken van bussen, minibusjes (dolmuş) en taxi’s. Daarnaast kun je de gloednieuwe light rail transit (LRT) nemen, die enkele jaren geleden is geopend.

 

Zien en doen in Kayseri en omgeving

 

De mooiste Turkse reisbestemmingen

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per december 2017

 

Kayseri: vliegvelden

Kayseri: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Kayseri

Vergelijk hier hotels in Kayseri

Autoverhuur in Kayseri

Vind hier huurauto’s in Kayseri

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.