Kaart

Amsterdam - Belo Horizonte

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Belo Horizonte

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 433

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 9300 kilometer

13u 30min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

GOL Linhas Aéreas

Belo Horizonte Tancredo Neves Int. en Belo Horizonte Pampulha

2 luchthavens

Het tropische Belo Horizonte, dat letterlijk “Mooie Horizon” betekent, ligt in het zuidoosten van Brazilië. De afstand Amsterdam Belo Horizonte bedraagt zo’n 9.321 kilometer, wat betekent dat de gemiddelde vluchtduur naar Belo Horizonte inclusief één keer overstappen tussen de 14 en 17 uur duurt. Als u gaat vliegen van Amsterdam naar Belo Horizonte (AMS-BHZ) passeert u eerst diverse landsgrenzen, waaronder die van België, Frankrijk en Spanje, waarna uw vliegtuig de Atlantische Oceaan zal oversteken.

Er zijn diverse luchtvaartmaatschappijen die met één tussenstop van Amsterdam naar Belo Horizonte vliegen, waaronder KLM (overstappen in São Paulo) en TAP (overstappen in Lissabon). Indien u wat meer tijd heeft of op zoek bent naar goedkope vliegtickets Belo Horizonte kunt u ook overwegen om een vlucht met 2 of meer tussenstops te kiezen, bijvoorbeeld met British Airways (2 keer overstappen), Air France (2 keer overstappen) of Alitalia (2 keer overstappen).

Vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen vliegen in de avond naar Belo Horizonte, zodat u rekening houdend met het tijdsverschil de volgende dag in de namiddag aankomt op uw vakantiebestemming. De internationale luchthaven van Belo Horizonte ligt 38 kilometer van het centrum van de stad. U kunt op de luchthaven het beste een taxi of Executive Airport Shuttle Bus naar het centrum nemen, maar als u daar nog energie voor heeft kunt u ook een goedkope lokale bus nemen en vervolgens overstappen op de metro. Eenmaal aangekomen in de stad hoeft u zich niet te vervelen, want Belo Horizonte heeft een rijke koloniale historie en beschikt over prachtige historische gebouwen en veel musea.

Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets Amsterdam Belo Horizonte? Kijk dan eens op de website van Skyscanner, want hier vindt u de goedkoopste vliegtickets Amsterdam – Belo Horizonte voor de door u gewenste vertrek- en retourdatum. Staan uw vakantieplannen nog niet vast dan kunt u op Skyscanner ook zoeken naar de goedkoopste vliegtickets binnen een maand of zelfs een heel jaar, zoals bovenstaand staafdiagram laat zien. Daarnaast kunt u bij Skyscanner een prijsalarm instellen, zodat u per email voortdurend op de hoogte wordt gehouden van goedkope vliegtickets Belo Horizonte.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.