Kaart

Amsterdam - Bonaire

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Bonaire

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 409

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

2

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 7801 kilometer

10u 30min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

TUI.nl

Bonaire

1 luchthaven

Indien u op vakantie naar Bonaire gaat kunt u vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar dit zonovergoten eiland in het Caribisch gebied vliegen. Op deze pagina leest u welke luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam Schiphol naar Bonaire vliegen, alsmede allerlei andere praktische informatie die nuttig voor u kan zijn als u vliegtickets naar Bonaire boekt.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Wie vanaf Amsterdam Schiphol Airport rechtstreeks naar Bonaire wil vliegen kan kiezen uit twee luchtvaartmaatschappijen, te weten KLM en de prijsvechter TUI Fly. Daarnaast zijn er enkele luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Amsterdam naar Bonaire uitvoeren, waaronder United Airlines en Delta Airlines

 

Paspoort en visum

Als u over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u met uw paspoort naar Bonaire reizen, een visum is dus niet nodig. Wel dient uw paspoort geldig te zijn tot minimaal het einde van uw verblijf.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van plan zijn om van Amsterdam naar Bonaire te vliegen wordt aangeraden minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, omdat de paspoort- en veiligheidscontroles vaak enige tijd in beslag kunnen nemen, met name tijdens het hoogseizoen. Op Amsterdam Schiphol Airport kunt u zowel voor als achter de douane uitgebreid winkelen, dus als u tijd over heeft zult u zich geen moment vervelen op de luchthaven. Zodra u bent geland op Flamingo International Airport, zoals de luchthaven van Bonaire officieel heet, dient u de borden (ook in het Nederlands) te volgen naar de bushaltes, taxistandplaatsen en balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u uw reis naar uw eindbestemming wenst te vervolgen.

 

Reistijd en tijdsverschil

Op Bonaire is het 6 uur vroeger dan in Nederland, dus u zult dus zeker last hebben van een jetlag als u van Amsterdam naar Bonaire gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Amsterdam Schiphol naar Bonaire duren ca. 10,5 uur, indirecte vluchten kunnen wel 15 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang uw overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Als u niet via uw hotel op Bonaire een transfer heeft geregeld en ook geen auto op het vliegveld van Bonaire heeft gereserveerd kunt u het beste met de taxi naar uw eindbestemming reizen, aangezien het openbaar vervoer op Bonaire vrij beperkt en onregelmatig is. Volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats die zich buiten bij de aankomsthal bevindt.

 

Praktische informatie

Bonaire heeft een van de prettigste klimaten van het Caribisch gebied, met het gehele jaar door warme temperaturen (gemiddelde dagtemperatuur ca. 30 C), een continu waaiende zachte verkoelende bries en weinig neerslag. De prijzen op Bonaire liggen iets lager dan in Nederland, maar houdt u er rekening mee dat u in populaire uitgaansgebieden vaak wat dieper in de buidel dient te tasten.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.