Kaart

Amsterdam - Cuiaba

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Cuiabá

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 738

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 9552 kilometer

16u 5min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

GOL Linhas Aéreas

Cuiabá

1 luchthaven

Cuiabá is het economische, culturele, historische en toeristische centrum van de Braziliaanse staat Mato Crosso en ligt in het westen van Brazilië. Marechal Rondon International Airport , de luchthaven van Cuiabá, bevindt zich op zo’n 9.557 kilometer afstand van Amsterdam, wat inclusief overstappen tussen de 15 en 25 uur vliegen is. Tijdens de route Amsterdam Cuiabá (AMS-CGB) vliegt u eerst over diverse Europese landen, waaronder België, Frankrijk en Spanje, waarna uw vliegtuig de Atlantische Oceaan oversteekt. Indien de zon nog niet onder is zult u bij helder weer een afwisselend landschap kunnen bewonderen, waaronder de prachtig besneeuwde bergtoppen van de Franse en Spaanse Pyreneeën en de schuimende golven van de Atlantische Oceaan.

Helaas zijn er geen luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks vliegen van Amsterdam naar Cuiabá , u dient dus altijd minimaal één keer over te stappen. Indirecte vluchten naar Cuiabá worden onder andere uitgevoerd door KLM (overstappen in São Paulo), TAP (overstappen in Lissabon en Brasilia) of Alitalia (overstappen in Rome en São Paulo). Wilt u besparen op uw vliegticket dan kan het ook het overwegen waard zijn om een vliegticket met meerdere tussenstops te kiezen, al moet u dan wel rekening houden met een langere reistijd.

Alle vluchten van Amsterdam naar Cuiabá vertrekken in de avond, wat betekent dat u het grootste gedeelte van uw reis slaapt en de middag erna aankomt op uw eindbestemming. Nadat u bent bijgekomen van uw vliegreis is het aan te bevelen om de omgeving van Cuiabá te verkennen, want hier bevinden zich drie prachtige natuurgebieden, te weten de savannes van de Cerrado, de moerasgebieden van Pantanal en het Amazonegebied.

Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets Amsterdam Cuiabá dan dient u zeker eens de website van Skyscanner te raadplegen, want hier vindt u razendsnel de goedkoopste vliegtickets Cuiabá voor de door u gewenste vertrek- en retourdatum. En als uw vliegdata flexibel zijn dan biedt Skyscanner de unieke mogelijkheid om goedkope vliegtickets te zoeken binnen een maand of zelfs een heel jaar, zoals u ook kunt zien in bovenstaand staafdiagram. Daarnaast kunt u bij Skyscanner een prijsalarm instellen, zodat altijd op de hoogte bent van alle tarieven van vliegtickets Cuiabá.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.