Kaart

Amsterdam – Delhi

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar New Delhi

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 399

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

15

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 6369 kilometer

7u 50min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Jet Airways

New Delhi

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Amsterdam – Delhi

 

Amsterdam - Delhi

 

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Delhi het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Amsterdam naar Delhi zijn meestal het goedkoopst als je ze 25 weken van tevoren boekt, want dan bespaar je tot wel 11% op de prijs van je ticket. Vliegen van Amsterdam naar Delhi is doorgaans het voordeligst in de maand april, je bespaart dan gemiddeld 7%. Het duurst ben je uit als je in de maand juli van Amsterdam naar Delhi vliegt, dan betaal je tot wel 15% meer voor je vliegticket. Wil je weten wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het voordeligst is en in welke week vliegtickets het goedkoopst zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Is je reisdatum flexibel en wil je weten op welke data vliegtickets van Amsterdam naar Delhi het goedkoopst zijn? Zoek dan in de hele maand, want dan zie je direct wanneer de tickets de laagste prijs hebben. Als je nog nog niet meteen wil boeken kun je vervolgens met het Prijsalarm van Skyscanner de prijzen van de betreffende tickets in de gaten houden, dan word je direct op de hoogte gebracht als de prijs van het betreffende vliegticket stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Delhi?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Delhi worden aangeboden door KLM en Jet Airways. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Delhi zijn mogelijk met onder meer Finnair, Etihad Airways, Emirates, Air France en Lufthansa.

 

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Delhi?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Delhi duren gemiddeld 8 uur. Bij een indirecte vlucht van Amsterdam naar Delhi dien je te rekenen op een totale reistijd van 11 tot 16 uur inclusief overstaptijd.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

 

Vluchten van Amsterdam naar Delhi vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

 

Van Amsterdam naar Schiphol: Amsterdam Airport Schiphol bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam. Wie vanaf Schiphol vliegt kan het beste met het openbaar vervoer naar de luchthaven gaan want daarmee bespaar je op parkeerkosten en vermijd je files. Er zijn talloze treinen die al dan niet met een overstap naar Schiphol rijden. Daarnaast kun je kiezen uit diverse bussen die vanaf Amsterdam en andere steden in de omgeving naar luchthaven Schiphol gaan, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express).

 

Wanneer op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig zijn: Informeer bij je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de geplande vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Delhi

 

Indira Gandhi International Airport, zoals het vliegveld van Delhi officieel heet, ligt ca. 16 kilometer van het centrum van de stad.

 

Van het vliegveld van Delhi naar het centrum van Delhi: Als je vanaf het vliegveld van Delhi met het openbaar vervoer naar het centrum van de stad wilt gaan reizen dan kun je het beste de Delhi Airport Metro Express nemen. Deze metro stopt elke 10 minuten in Terminal 3 en rijdt vanaf het vliegveld naar het centrum van Delhi. Daarnaast rijden er vanaf het vliegveld van Delhi shuttlebussen met airconditioning naar het centrum van de stad. Heb je veel bagage bij je of reis je met kinderen dan kun je het beste een taxi of huurauto met chauffeur nemen, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats of balies voor limousine services.

 

Visum Delhi

 

Als je over de Nederlandse nationaliteit beschikt heb je een visum nodig om India te bezoeken. Je kunt dit visum aanvragen bij de Indiase ambassade in Den Haag. Doe dit ruim op tijd, want een visumaanvraag voor India kan enkele weken in beslag nemen. Daarnaast dien je er rekening mee te houden dat je paspoort bij aanvraag van het visum nog minimaal 6 maanden geldig dient te zijn en bij aankomst in India nog minimaal 3 maanden.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Delhi

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Delhi

 

Delhi heeft een subtropisch klimaat waarbij de gemiddelde dagtemperatuur tussen april en oktober meestal ver boven de 30 C ligt en in de overige maanden rond de 25 C. De meeste neerslag valt er in de maanden juli, augustus, december en januari, je kunt je stedenreis naar Delhi dus het beste in het droge seizoen maken.

 

Vervoer in Delhi

 

Het centrum van Delhi kun je prima te voet gaan verkennen. Voor grotere afstanden kun je het beste een taxi, auto-riksja of fiets-riksja nemen. Vanwege de veiligheid wordt het afgeraden om met de stadsbus te reizen.

 

Zien en doen in Delhi

 

Wat te doen in Delhi: top 10 tips

Eten in Delhi: 7 Indiase topgerechten en restaurants

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per januari 2018

 

Delhi: vliegvelden

Delhi: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Delhi

Vergelijk hier hotels in Delhi

Autoverhuur in Delhi

Vind hier huurauto’s in Delhi

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.