Kaart

Amsterdam - Bali Denpasar

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Denpasar (Bali)

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 334

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 12170 kilometer

16u 10min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Garuda Indonesia

Denpasar (Bali)

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Amsterdam – Denpasar

Amsterdam - Denpasar

Het goedkoopste retourticket van Amsterdam – Denpasar dat de afgelopen maand te vinden was kostte 380 euro.

Denpasar heeft 1 vliegveld: Denpasar International Airport (Ngurah Rai Airport)

Gemiddelde vluchtduur Amsterdam – Denpasar: 16 u 10 min

Aantal directe vluchten Amsterdam - Denpasar per week: 0 (Altijd met tussenstops vaak via Singapore, Kuala Lumpur, Hong Kong, etc)

Aantal luchtvaartmaatschappijen dat rechtstreekse vluchten uitvoert op de route Amsterdam - Denpasar: 0

Aantal luchtvaartmaatschappijen dat indirecte vluchten uitvoert op de route Amsterdam – Denpasar: 13

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Denpasar het goedkoopst?

Ben je op zoek naar de goedkoopste vliegtickets van Nederland naar Bali, koop ze dan 28 weken van tevoren, dat blijkt vaak de beste tijd te zijn om te boeken. Het voordeligst vlieg je van Amsterdam naar Bali in November want dan kun je vaak het meeste besparen op een ticket.

Wil je weten op welke data tickets naar Denpasar het goedkoopst zijn? Zoek dan in de hele maand, dan zie je in één oogopslag op welke dagen de prijzen het laagst zijn.

Gelden er kortingsacties en aanbiedingen voor tickets naar Denpasar?

Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en Emirates hebben regelmatig kortingsacties en aanbiedingen voor tickets van Amsterdam naar Denpasar. Vliegtickets Denpasar zijn in het algemeen het voordeligst in de November, maar zelfs in het toeristische hoogseizoen kun je soms profiteren van acties. Als je de prijs van tickets op de data waarin je interesse hebt in de gaten wenst te houden kun je heel handig gebruik maken van Skyscanners Prijsalarm.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Denpasar?

Er zijn geen luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Denpasar uitvoeren, je dient dus altijd minimaal 1 keer over te stappen. Met een overstap vanuit Amsterdam naar Denpasar vliegen kan onder meer met KLM, Qatar Airways, Garuda Indonesia Etihad Airways, Emirates, Singapore Airlines, Air France, Korean Air, Cathay Pacific en China Southern Airlines.

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Denpasar?

De duur van een vlucht met overstap van Amsterdam naar Denpasar is 16 uur en 15 minuten.

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

Vluchten die van Amsterdam naar Denpasar vliegen vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

Van Amsterdam naar vliegveld Schiphol: Luchthaven Schiphol, officieel Amsterdam Airport Schiphol geheten, bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam. Het vliegveld is prima te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Ga je met het openbaar vervoer naar Schiphol, dan kun je het beste de trein nemen, die onder andere vanuit de richting Amsterdam en Den Haag elke dag meerdere malen per uur naar de luchthaven rijdt. Daarnaast zijn er een flink aantal bussen die vanaf Amsterdam en andere steden naar luchthaven Schiphol rijden, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express). Een ritje (enkele reis) met de trein van Amsterdam Centraal naar Schiphol kost 4,20 euro en duurt ca. 15-20 minuten. Met de bus naar Schiphol reizen kost kost ongeveer 3,14 euro en duurt vanuit het centrum van Amsterdam ongeveer 39 minuten.

Wanneer op luchthaven Schiphol aanwezig zijn: hoe lang je voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig op Schiphol aanwezig dient te zijn hangt altijd af van de regels van je luchtvaartmaatschappij, maar meestal is 2 tot 3 uur voldoende. In de meeste gevallen kun je vanaf 2 tot 3 uur tot uiterlijk 45 minuten voordat je vlucht vertrekt inchecken.

Amsterdam Airport Schiphol heeft 3 vertrekhallen die onderling met elkaar in verbinding staan. In welke vertrekhal je moet zijn voor je vliegtuig naar Denpasar hangt af van de luchtvaartmaatschappij waarmee je vliegt, maar vaak is dit vertrekhal 2 of 3. Vlieg je via een tussenstop in Europa naar Denpasar, dan zul je in de meeste gevallen vanaf vertrekhal 1 vertrekken. Op de gehele luchthaven kun je profiteren van gratis Wi-Fi.

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

Informatie over vliegvelden in Denpasar

In Denpasar is 1 vliegveld, te weten Denpasar International Airport, ook vaak Ngurah Rai Airport genoemd.

Vliegveld Denpasar Internationaal in Denpasar

Alle luchtvaartmaatschappijen die vluchten van Amsterdam naar Denpasar aanbieden vliegen naar vliegveld Denpasar International Airport, dat ca. 13 km ten zuiden van het centrum van Denpasar ligt.

Van vliegveld Denpasar Internationaal naar het centrum van Denpasar: Als je geen transfer hebt geregeld via je hotel op Bali kun je het beste op het vliegveld een taxi naar je eindbestemming nemen. Loop hiervoor naar de taxibalie in de aankomsthal, waar je een vaste prijs betaalt voor je taxiritje. Vermijd taxichauffeurs die in de aankomsthal hun diensten aan te bieden, je bent dan namelijk meestal veel duurder uit. Een taxiritje naar je hotel kost tussen de 50.000 en 200.000 rupiah, afhankelijk van waar je op het eiland moet zijn.

Zit je liever zelf achter het stuur dan kun je op vliegveld Denpasar Internationaal ook eenvoudig een auto huren, want op de luchthaven zijn tientallen internationale en lokale autoverhuurbedrijven actief, die diverse automerken en –modellen voor de verhuur in de aanbieding hebben.

Visum

Als je over de Nederlandse nationaliteit beschikt heb je een visum nodig om van Amsterdam naar Denpasar te vliegen. Dit visum is gratis en krijg je bij aankomst op het vliegveld van Denpasar. Per binnenkomst mag je maximaal 30 dagen in Indonesië verblijven. Je paspoort dient tot minimaal na je verblijf in Indonesië geldig te zijn.

Weer, prijzen en bezienswaardigheden op Bali

Weer, klimaat en toeristisch seizoen op Bali

Bali heeft een tropisch klimaat waarbij de gemiddelde dagtemperatuur het gehele jaar door boven de 30 C ligt. Het eiland kent jaarlijks twee seizoenen, te weten een nat en een droog seizoen. Het regenseizoen loopt van november tot maart, de overige maanden zijn meest droog al kan er soms een tropisch buitje vallen.

Op Bali zijn de toeristische piekperiodes in juli en augustus, tijdens de Kerstperiode en rond Pasen.

Prijzen op Bali

De prijzen op Bali liggen flink wat lager dan in Nederland, dit geldt zowel voor boodschappen en basisbenodigdheden als prijzen in cafés en restaurants.

Prijzen van producten en vervoer op Bali*:

· Lunch bij McDonalds — 40.000 rupiah (2,75 euro)

· Lunch in een warung — 25.000 rupiah (1,75 euro)

· Diner voor 2 in een gemiddeld geprijsd restaurant — 100.000 rupiah (6,90 euro)

· Kosten van een taxi in Denpasar — een ritje van 3 kilometer kost 20.000 – 30.000 rupiah (1,40 – 2,10 euro)

· Rit met de bemo (minibus) — ca. 5.000 rupiah (0,35 euro)

· Coca-Cola 0,33 l — 7.000 rupiah (0,48 euro)

· Kop koffie — 5.000 rupiah (0,35 euro)

· Liter benzine — 8.000 rupiah (0,55 euro)

*Geplaatst oktober 2016. Bovenstaande prijzen en informatie komen van de PriceOfTravel website en zijn indicatief.

Geld en wisselen op Bali

De geldeenheid van Bali is de rupiah. Bekende valuta zoals euro’s en Amerikaanse dollars kun je op Bali onbeperkt wisselen bij banken en geldwisselkantoren overal op het eiland. Je hoeft overigens geen contante euro’s mee te nemen uit Nederland, want op Bali zijn overal geldautomaten te vinden waar je rupiahs kunt pinnen. Op Bali kun je in grote winkels en toeristische restaurants meestal ook met je creditcard betalen, maar bij kleine bedragen wordt de voorkeur gegeven aan contant geld.

Vervoer op Bali

Veel toeristen huren een brommertje op Bali, zodat zij op eigen houtje het eiland kunnen ontdekken. Brommertjes zijn meestal te huur via je hotel. Een helm is op Bali verplicht, en daar wordt ook streng op gecontroleerd. Voor grotere afstanden kun je ook de bemo (minibus) of taxi nemen, beiden zijn zeer betaalbaar. Een andere optie is een auto met chauffeur te huren, dit kost voor een hele dag (8 uur) ca. 400.000 rupiah.

De ritje met de bemo (minibus) op Bali kost meestal niet meer dan 2.000- 5.000 rupiah.

Zien en doen op Bali:

· Op het strand liggen op Kuta Beach

· Kunst kijken in Ubud

· Op ongerepte stranden wandelen bij Candidasa

· Het Klungkung Paleis bewonderen in Semarapura

· De heilige grot Goa Lawah bezoeken

· Rondwandelen over het tempelcomplex Gunung Kawi

Ook interessant over Denpasar en Bali:

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per oktober 2016

De 9 mooiste bezienswaardigheden in de natuur op Bali

Top 10 Bali bezienswaardigheden, het eiland van de goden

Top 5 resorts op Bali met een Kids Club

De beste food hotspots in Bali

Denpasar: vliegveld

Denpasar: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

Beste deals

Hotels in Denpasar

Vergelijk hier hotels op Bali

Autoverhuur in Denpasar

Vergelijk hier huurauto’s op Bali

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.