Kaart

Amsterdam - Gazipaşa

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Gazipasa Alanya

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 163

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 2796 kilometer

6u 40min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Turkish Airlines

Gazipasa Alanya

1 luchthaven

Indien u voor een strandvakantie naar de Turkse zuidkust kunt u waarschijnlijk het beste van Amsterdam naar Gazipaşa - Alanya Airport vliegen, dat op nog geen half uurtje rijden van Alanya ligt. Lees hier met welke luchtvaartmaatschappijen u van Amsterdam naar Gazipasa kunt vliegen, wat u op het vliegveld van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Gazipasa naar uw eindbestemming kunt reizen en andere informatie die nuttig is om te weten als u vliegtickets Gazipasa heeft geboekt.

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol kunt u tijdens het vakantieseizoen met twee luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks naar Gazipasa vliegen, te weten Transavia en Corendon.  Daarnaast zijn er diverse luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Amsterdam naar Gazipasa aanbieden, waaronder Turkish Airlines, Pegasus Airlines, TUI Airlines en Scandinavian Airlines.

Paspoort en visum

Houders van een Nederlands paspoort hebben een visum nodig voor Turkije. Dit visum kan worden aangeschaft bij aankomst op het vliegveld van Gazipasa bij het visaloket, of voor uw reis worden aangekocht via internet. Een visum voor Turkije is 6 maanden geldig, waarbij men per bezoek maximaal 90 dagen in Turkije mag verblijven.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Amsterdam naar Gazipasa vliegen wordt geadviseerd minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, vanwege de soms tijdrovende paspoort- en veiligheidscontroles, met name tijdens het hoogseizoen. Nadat u bent aangekomen op Gazipaşa - Alanya Airport kunt u zodra u door de douane bent gelopen en uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de bushalte, balies van autoverhuurbedrijven en de taxistandplaats volgen, afhankelijk van hoe u vanaf het vliegveld van Gazipasa door wilt reizen naar uw eindbestemming.

Reistijd en tijdsverschil

In Turkije is het 1 uur later dan in Nederland, dus als u van Amsterdam naar Gazipasa gaat vliegen zult u niet echt last hebben van een jetlag. Indien u een van Amsterdam naar Gazipasa vliegt bent u iets meer dan 3 uur onderweg.

Vervoer vanaf de luchthaven

Als u geen huurauto heeft gereserveerd op Gazipaşa - Alanya Airport kunt u de bus nemen om naar hotel in Gazipasa te reizen. Op het vliegveld stopt namelijk de Havaş Shuttle, die vanaf het vliegveld via het Kargıcak Dinler Hotel, Mahmutlar, Tosmur, Metro, Tespo en de Kamer van Koophandel naar het busstation van Alanya rijdt. Daarnaast kunt u natuurlijk ook een taxi nemen, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

Het klimaat van Gazipasa wordt gekenmerkt door warme droge zomers met een gemiddelde dagtemperatuur van 26 C en milde natte winters waarbij het kwik overdag vrijwel nooit onder de 12 C komt. De prijzen in Gazipasa liggen een stuk lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.