Kaart

Amsterdam - Honolulu

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Honolulu Internationaal

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 560

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 11669 kilometer

17u 50min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Delta

Honolulu Internationaal en Honolulu Hickam AFB

2 luchthavens

Indien u een droomvakantie naar Hawaii gaat maken vliegt u naar Honolulu International Airport, dat nabij de gelijknamige hoofdstad ligt op het eiland Oahu. Op deze pagina leest u welke luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam Schiphol naar Honolulu vliegen, alsmede allerlei andere praktische informatie die nuttig voor u kan zijn als u van plan bent vliegtickets Honolulu te gaan boeken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport kunt u geen rechtstreekse vluchten naar Honolulu nemen, dit komt omdat de afstand van Amsterdam naar Honolulu te ver is om in een enkele vlucht te overbruggen. Vliegt u van Amsterdam naar Hawaii dan u dient u dus altijd minimaal 1 keer over te stappen. Luchtvaartmaatschappijen die met 1 tussenstop van Amsterdam naar Honolulu vliegen zijn onder meer KLM (gedeeltelijk uitgevoerd door Delta Airlines of WestJet), China Airlines, China Eastern Airlines en Korean Air.

 

Paspoort en visum

Als u in het bezit bent van de Nederlandse nationaliteit hoeft u geen visum aan te vragen om naar de Verenigde Staten te reizen, mits uw bezoek voor vakantie of zaken is. Wel dient u over een geldig paspoort te beschikken en minimaal 72 uur van tevoren een online ESTA formulier in te vullen.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van plan zijn om van Amsterdam naar Honolulu te vliegen wordt aangeraden minimaal 3 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, omdat de paspoort- en veiligheidscontroles vaak enige tijd in beslag kunnen nemen, met als u met een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij vliegt. Zodra u bent geland op Honolulu International Airport dient u de borden te volgen naar de bushaltes, taxistandplaats en balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u uw reis naar uw eindbestemming wenst te vervolgen.

 

Reistijd en tijdsverschil

Op Honolulu is het 12 uur vroeger dan in Nederland, u zult dus flink last krijgen van een jetlag als u van Amsterdam naar Honolulu gaat vliegen. Indirecte vluchten van Amsterdam Schiphol naar Honolulu kunnen wel 20 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang uw overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Als u geen huurauto heeft gereserveerd op het vliegveld van Honolulu en ook geen transfer heeft geregeld dan zijn er verschillende opties om naar uw hotel in Honolulu of andere eindbestemming te reizen. Op Honolulu International Airport stoppen verschillende bussen, waaronder lijn 19, 20 en 31 van busmaatschappij TheBus, die alle drie bij de vertrekhal stoppen en naar Downtown Honolulu, Ala Moana Center en Waikiki rijden. Heeft u veel bagage bij u of reist u met kinderen dan kunt u beter een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats die zich buiten bij de aankomsthal bevindt.

 

Praktische informatie

Honolulu heeft een zeer aangenaam klimaat, waarbij de temperaturen het gehele jaar door tussen de 25 en 30 C liggen. De meeste neerslag valt in de maanden oktober tot en met maart, de warmste maanden zijn juli, augustus en september. De prijzen op Honolulu liggen wat hoger dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.