Kaart

Amsterdam Houston

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Houston

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 329

Directe luchtvaartmaatschappijen

4

Vluchten per week

14

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 8070 kilometer

10u 15min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

KLM

Houston George Bush Intercntl. en Houston Hobby

2 luchthavens

Goedkope vluchten van Amsterdam – Houston

 

Amsterdam - Houston

 

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Houston het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Nederland naar de Verenigde Staten zijn doorgaans het goedkoopst als je ze ruim van tevoren boekt, want dan liggen ze vaker onder de reguliere prijs. Ben je benieuwd wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het goedkoopst is en in welke week deze vliegtickets de laagste prijs hebben, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Wil je weten op welke data vliegtickets van Amsterdam naar Houston het laagst in prijs zijn, zoek dan in de hele maand en zie dan in één oogopslag wanneer de tickets het goedkoopst zijn. Wil je vervolgens nog even wachten voordat je boekt, dan kun je met het Prijsalarm van Skyscanner de prijzen in de gaten houden. Zodra je een prijsalarm ingesteld hebt word je automatisch op de hoogte gebracht als de prijs van het vliegticket van jouw keuze stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Houston?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Houston worden uitgevoerd door de luchtvaartmaatschappijen KLM en United Airlines. Met een overstap van Amsterdam naar Houston vliegen kan ook en is onder meer mogelijk met Delta Air Lines, British Airways, Finnair, American Airlines en Lufthansa.

 

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Houston?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Houston duren gemiddeld 10 uur en 15 minuten. Neem je een indirecte vlucht, dan neemt je vliegreis gemiddeld 14 tot 18 uur in beslag, inclusief overstaptijd. De totale reistijd is hierbij afhankelijk van welke route je vliegt en hoe lang je overstap duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

 

Vluchten vanuit Amsterdam naar Houston vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

 

Van Amsterdam naar Schiphol: Amsterdam Airport Schiphol bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam. Het openbaar vervoer is je beste optie als je naar Schiphol wilt reizen, want daarmee bespaar je op parkeerkosten en vermijd je files. Ga je met het openbaar vervoer naar Schiphol, dan kun je het beste de trein nemen. Er zijn echter ook talloze bussen die vanaf Amsterdam en andere steden naar luchthaven Schiphol rijden, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express).

 

Wanneer op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig zijn: Informeer bij je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je voor het vertrek van je vliegtuig op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de geplande vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Houston

 

Houston heeft 2 vliegvelden, te weten Houston George Bush Intercontinental Airport en William P. Hobby Airport. Houston George Bush Intercontinental Airport wordt vooral voor internationale vluchten gebruikt, terwijl William P. Hobby Airport met name in gebruik is bij prijsvechters die zich richten op binnenlandse vluchten en vakantievluchten. Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Houston hebben allemaal Houston George Bush Intercontinental Airport als eindbestemming, als je met een overstap naar Houston reist kun je ook vliegen naar William P. Hobby Airport.

 

Vliegveld Houston George Bush Intercontinental

 

Van Houston George Bush Intercontinental Airport naar het centrum van Houston: Houston George Bush Intercontinental Airport bevindt zich ca. 37 kilometer ten noorden van Downtown Houston. Als je met het openbaar vervoer vanaf Houston George Bush Intercontinental Airport naar het centrum van de stad wilt gaan reizen ben je aangewezen op bussen. Het snelst is de shuttlebus, maar deze is ook het duurst. Een stuk goedkoper ben je uit als je de stadsbus neemt, loop in dat geval naar de zuidzijde van Terminal C, waar de 102 Bush IAH Express van busmaatschappij METRO stopt. Ga je op het vliegveld van Houston een auto huren en wil je met je huurauto direct naar Downtown Houston gaan rijden, dan dien je via de John F Kennedy Blvd de Hardy Toll Road op te rijden. Neem vervolgens na enkele minuten rijden de afslag richting Downtown / Texas 8 Beltway / I-45 en vervolg je weg op de Hardy Toll Road in zuidelijke richting. Blijf deze weg volgen, je komt dan vanzelf in het centrum van Houston terecht. Zonder files en verkeersopstoppingen duurt de autorit van Houston George Bush Intercontinental Airport naar het centrum van de stad ruim een half uur.

 

Vliegveld William P. Hobby Airport

 

Van William P. Hobby Airport naar het centrum van Houston: William P. Hobby Airport bevindt zich ca. 15 kilometer ten zuidoosten van het centrum van Houston. Wie met het openbaar vervoer vanaf William P. Hobby Airport naar het centrum van de stad wilt gaan reizen dient een bus te nemen bij Curb Zone 13. Iets verderop bij Curb Zone 3 stoppen ook shuttlebussen, die je wat sneller naar de stad brengen maar ook duurder zijn. Ga je op het vliegveld van Houston een auto huren en wil je met je huurauto direct naar Downtown Houston gaan rijden, dan dien je zodra je het luchthaventerrein afrijdt Broadway Street op te rijden en deze weg te volgen tot je de afslag naar de I-45 ziet. Kies de I-45 North richting Memorial Drive en neem na ca. een kwartier exit 47B. Met de auto rijd je in een klein half uur vanaf William P. Hobby Airport naar het centrum van de stad, mits je onderweg niet in files en opstoppingen terecht komt.

 

Visum Houston

 

Wie over de Nederlandse nationaliteit beschikt heeft geen visum nodig om naar Houston te vliegen. Wel moet je jezelf uiterlijk 72 uur voor vertrek aanmelden op de ESTA-website.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Houston

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Houston

 

Houston heeft een vochtig subtropisch klimaat, waarbij het kwik tijdens de zomer vaak boven de 30 C stijgt. De winters in Houston zijn met een gemiddelde dagtemperatuur van 12 C zeer mild. De beste seizoenen voor een stedenreis naar Houston of vakantie naar Texas zijn de lente en herfst, want dan zijn de temperaturen het aangenaamst.

 

Vervoer in Houston

 

In Houston kun je gebruik maken van de light rail (metro) en bussen. Mocht je van plan zijn om de omgeving van Houston te gaan verkennen of een rondreis door Texas of de zuidelijke staten van Amerika te gaan maken dan kun je de trein of Greyhound bus nemen of een auto huren.

 

Zien en doen in Houston

 

Praktische informatie en bezienswaardigheden Houston

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per januari 2018

 

Houston: vliegvelden

Houston: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Houston

Vergelijk hier hotels in Houston

Autoverhuur in Houston

Vind hier huurauto’s in Houston

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.