Kaart

Amsterdam - Londen

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Londen City

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 88

Directe luchtvaartmaatschappijen

5

Vluchten per week

104

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 336 kilometer

1u 0min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

KLM

Londen City

1 luchthaven

Bent u van plan om vanaf Amsterdam Schiphol naar Londen City Airport te vliegen? Lees dan hier uit welke luchtvaartmaatschappijen u kunt kiezen, wat u op de luchthaven van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u vanaf vliegveld Londen City naar het centrum van de stad kunt reizen en andere praktische reisinformatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf Amsterdam kunt u met twee luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks naar Londen City vliegen, te weten Cityjet en Ba Cityflyer, die beiden vaak goedkope vliegtickets naar Londen City in de aanbieding hebben. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Londen City zijn geen optie, omdat de totale extra reistijd niet in verhouding staat tot het prijsvoordeel dat deze vluchten zouden kunnen hebben.

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt heeft u geen visum nodig om naar Londen City te vliegen, een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart is voldoende.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Amsterdam naar Londen City vliegen wordt geadviseerd om minimaal 2 uur voordat het vliegtuig gepland staat te vertrekken aanwezig te zijn op Schiphol, omdat de paspoort- en veiligheidscontroles soms enige tijd in beslag kunnen nemen, met name tijdens het hoogseizoen. Bent u iets te vroeg aanwezig op Schiphol dan kunt u in de vertrekhal nog even een kopje koffie drinken, wat eten of gaan winkelen want zoals u wellicht weet hoeft u zich op Schiphol nooit te vervelen. Zodra u bent aangekomen op Londen City Airport volgt u zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de taxistandplaats, (shuttle) bushaltes, metrostation en/of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u uw reis vanaf het vliegveld naar uw eindbestemming wenst te vervolgen.

Reistijd en tijdsverschil

In Groot-Brittannië is het 1 uur vroeger dan in Nederland, een jetlag is dus niet te verwachten als u van Amsterdam naar Londen City gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Londen City Airport duren ca. 1 uur.

Vervoer vanaf de luchthaven

Als er geen huurauto voor uw klaarstaat op Londen City Airport kunt u het beste met de metro (Docklands Light Railway) naar uw hotel in Londen gaan, want deze staat in verbinding met alle metrolijnen van de stad. Daarnaast kunt u ook de bus nemen, waaronder bus 473 (rijdt via Plaistow en North Woolwich naar Stratford) en bus 474 (rijdt via Beckton en East Ham naar Canning Town en Manor Park). Een taxi behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, volg hiervoor de borden naar de officiële taxistandplaats die zich voor de aankomst-/vertrekhal bevindt.

Praktische informatie

Het weer in Londen lijkt op dat van Nederland, vergeet dus niet om altijd een paraplu in te pakken. De prijzen in Londen liggen wat hoger dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.