Kaart

Amsterdam - Moskou

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Moskou

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 146

Directe luchtvaartmaatschappijen

3

Vluchten per week

37

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 2161 kilometer

3u 10min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Aeroflot

Moskou Vnukovo, Moskou Sheremetyevo, Moskou Domodedovo en Luchthaven Zjoekovski

4 luchthavens

Goedkope vluchten van Amsterdam – Moskou

 

Amsterdam - Moskou

 

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Moskou het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Nederland naar Rusland zijn meestal het goedkoopst als je ze geruime tijd van tevoren boekt, want dan liggen de tarieven voor deze bestemming vaker onder de reguliere prijs. Vind je het interessant om te weten wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het voordeligst is en in welke week deze vliegtickets het goedkoopst zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je nog niet weet op welke data je wilt gaan vliegen en benieuwd bent wanneer vliegtickets van Amsterdam naar Moskou het goedkoopst zijn, zoek dan in de hele maand, want dan zie je direct wanneer de tickets waar je interesse in hebt de laagste prijs hebben. Meteen beslissen of je boekt is niet nodig, want met het Prijsalarm van Skyscanner kun je de prijzen van de vliegtickets waar je interesse in hebt in de gaten houden. Nadat je een prijsalarm hebt ingesteld krijg je automatisch een bericht als de prijs van het betreffende vliegticket stijgt of daalt.

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Moskou?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Moskou worden aangeboden door KLM en Aeroflot. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Moskou zijn ook mogelijk en worden onder meer uitgevoerd door Lufthansa, Swiss, airBaltic, Air France, Turkish Airlines en Belavia.

 

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Moskou?

 

Bij rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Moskou ben je ca. 3 uur en 10 minuten onderweg. Kies je voor een indirecte vlucht van Amsterdam naar Moskou dan neemt je totale reistijd tussen de 5 en 10 uur in beslag, afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

 

Vluchten van Amsterdam naar Moskou vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

 

Van Amsterdam naar Schiphol: Amsterdam Airport Schiphol, zoals luchthaven Schiphol officieel heet, bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam. Als je vanuit het centrum van Amsterdam naar Schiphol wilt gaan is het openbaar vervoer meestal verreweg je beste optie, want dan vermijd je parkeerkosten en files. Vanaf Amsterdam Centraal rijden er elk uur gemiddeld zo’n 6 treinen naar Schiphol, en ook vanaf station Amsterdam Zuid en Amsterdam Bijlmer heb je een rechtstreekse verbinding met Schiphol. Ook zijn er talloze bussen die vanaf het centrum van Amsterdam naar luchthaven Schiphol rijden, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express). Een treinrit van het centrum van Amsterdam naar Schiphol duurt 15 minuten (sneltrein) tot 20 minuten (stoptrein) en kost €4,60 voor een enkele reis, een buskaartje kost €5,00

 

Wanneer op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig zijn: Check de informatie van je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je van tevoren op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Moskou

 

Moskou telt 4 vliegvelden, te weten Sheremetyevo International Airport, Domodedovo International Airport, Vnukovo International Airport en

Zhukovsky International Airport. Het is mogelijk om vanaf Amsterdam naar al deze vliegvelden te vliegen (al dan niet met een overstap).

 

Vliegveld Sheremetyevo International Airport

 

Van Sheremetyevo International Airport naar het centrum van Moskou: Sheremetyevo International Airport is het grootste vliegveld van Moskou en ligt 29 kilometer ten noordwesten van Moskou. Vanaf Sheremetyevo International Airport ben je het snelst in de stad als je gebruik maakt van de Aeroexpress, een sneltrein die rechtstreeks naar station Belorussky in het centrum van Moskou rijdt. Daarnaast zijn er diverse bussen die vanaf deze luchthaven naar de stad rijden, waaronder buslijn 817, buslijn 851 en nachtbus N1. Ga je met een huurauto vanaf Sheremetyevo International Airport naar de stad, dan ben je er het snelst als je de M-11 neemt.

 

Vliegveld Domodedovo International Airport

 

Van Domodedovo International Airport naar het centrum van Moskou: Domodedovo International Airport is na Sheremetyevo International Airport het grootste vliegveld van Moskou en ligt 42 kilometer ten zuidoosten van Moskou. Op Domodedovo International Airport is een treinstation waar treinen stoppen die rechtstreeks naar station Paveletsky in het centrum van Moskou rijden. Daarnaast kun je ook bus 308 nemen of gebruik maken van marshrutka minibusjes. Wie een auto gaat huren is het snelst in de stad als de A-105 wordt genomen.

 

Vliegveld Vnukovo International Airport

 

Van Vnukovo International Airport naar het centrum van Moskou: Vnukovo International Airport is na Sheremetyevo International Airport en Domodedovo International Airport het grootste vliegveld van Moskou en ligt 28 kilometer ten zuidwesten van Moskou. Vanaf Domodedovo International Airport kun je rechtstreeks naar de stad reizen met de Aeroexpress, die naar station Kiyevsky rijdt. Ook rijden er diverse (mini)bussen vanaf de luchthaven naar de stad, waaronder buslijn 611 en marshrutka lijn 45. Als je met een huurauto vanaf het vliegveld naar de stad gaat rijden dien je de E101 te nemen.

 

Vliegveld Zhukovsky International Airport

 

Van Zhukovsky International Airport naar het centrum van Moskou: Zhukovsky International Airport is een klein vliegveld dat 40 kilometer ten zuidoosten van Moskou ligt. Vanaf Zhukovsky International Airport kun je een shuttlebus nemen naar treinstation Otdyh. Daar dien je de trein naar station Kazansky te nemen, waar je kunt overstappen op de metro naar het centrum van Moskou. Een andere optie is expresbus 441e, welke naar metrostation Kotelniki rijdt. Hier kun je overstappen op de metro naar het centrum van de stad. Ga je een auto huren, dan ben je het snelst in de stad als je de E30 neemt.

 

Visum Moskou

 

Houders van een Nederlands paspoort hebben een visum nodig om Moskou te bezoeken. Een visum voor Rusland kan online worden aangevraagd. Houd er rekening mee dat je paspoort tot 6 maanden na je verblijf in Rusland geldig moet zijn.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Moskou

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Moskou

 

Moskou heeft een continentaal klimaat met redelijk warme zomers (in juli en augustus is het er overdag vaak 25 C) en strenge winters, waarbij het kwik tussen november en maart meestal niet boven het vriespunt uitkomt. De beste periode voor een stedentrip naar Moskou is zomer, want dan is de temperatuur overdag het aangenaamst.

 

Vervoer in Moskou

 

Moskou heeft een zeer uitgebreid metronetwerk, met veel oogverblindende metrostations die een bezoekje op zichzelf waard zijn. Daarnaast kun je in Moskou gebruik maken van de bus, trolleybus, tram, monorail en de regionale trein.

 

Zien en doen in Moskou en omgeving

 

De 15 mooiste metrostations ter wereld: foto’s

Maak de ultieme treinreis met de Trans-Siberië Express

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per december 2017

 

Moskou: vliegvelden

Moskou: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Moskou

Vergelijk hier hotels in Moskou

Autoverhuur in Moskou

Vind hier huurauto’s in Moskou

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.