Kaart

Amsterdam - Napels

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Napels Internationaal

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 64

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

14

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1462 kilometer

2u 20min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Napels Internationaal

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Amsterdam – Napels

 

Amsterdam - Napels

 

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Napels het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Nederland naar Italië zijn vaak het goedkoopst als je ze geruime tijd van tevoren boekt, want dan liggen de tarieven voor deze bestemming meestal onder de reguliere prijs. Wil je weten wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het voordeligst is en in welke week deze vliegtickets het goedkoopst zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je nog niet weet op welke data je wilt gaan vliegen en wilt weten wanneer vliegtickets van Amsterdam naar Napels het goedkoopst zijn, zoek dan in de hele maand, want dan zie je direct wanneer de tickets waar je interesse in hebt de laagste prijs hebben. Je hoeft niet meteen te beslissen, want met het Prijsalarm van Skyscanner kun je de prijzen van de vliegtickets die je gevonden hebt in de gaten houden. Zodra je een prijsalarm hebt ingesteld krijg je direct een melding als het tarief van het betreffende vliegticket stijgt of daalt.

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Napels?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Napels worden aangeboden door Transavia en Easyjet. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Napels zijn ook mogelijk en worden onder meer uitgevoerd door Lufthansa, Alitalia, Air France en KLM.

 

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Napels?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Napels duren gemiddeld 2 uur en 30 minuten. Neem je een indirecte vlucht van Amsterdam naar Napels dan neemt je totale reistijd tussen de 4 en 7 uur in beslag, afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

 

Vluchten van Amsterdam naar Napels vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

 

Van Amsterdam naar Schiphol: Amsterdam Airport Schiphol bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam. Voor wie vanuit het centrum van Amsterdam naar Schiphol wil gaan reizen is het openbaar vervoer de beste optie, want dan vermijd je parkeerkosten en files. Elk uur rijden er gemiddeld zo’n 6 treinen van Amsterdam Centraal naar Schiphol, en ook vanaf station Amsterdam Zuid en Amsterdam Bijlmer rijden er rechtstreekse treinen naar Schiphol. Daarnaast zijn er talloze bussen die vanaf het centrum van Amsterdam naar luchthaven Schiphol rijden, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express). Een ritje met de trein van het centrum van Amsterdam naar Schiphol duurt 15 minuten (sneltrein) tot 20 minuten (stoptrein) en kost €4,60 voor een enkele reis, een buskaartje kost €5,00

 

Wanneer op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig zijn: Kijk op de website van je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je van tevoren op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Napels

 

De luchthaven van Napels, ook vaak Naples International Airport, Aeroporto Internazionale di Napoli, Aeroporto di Napoli-Capodichino of Ugo Niutta genoemd, ligt een kleine 6 kilometer ten noordoosten van het centrum van Napels. Je kunt vanaf het vliegveld van Napels op verschillende manieren naar het centrum van de stad reizen.

 

Van Napels International Airport naar het centrum van Napels: Als je met het openbaar vervoer van Napels International Airport naar het centrum van de stad wilt gaan reizen ben je aangewezen op de bus, er rijden namelijk geen metro of treinen tussen het vliegveld van Napels en het centrum van de stad. Op het vliegveld van Napels stopt stadsbus 3S, en ook de de iets duurdere shuttlebus Alibus welke rechtstreeks naar Piazza Garibaldi en Piazza Municipio in het centrum van de stad rijdt. Op het vliegveld van Napels kun je ook bussen nemen naar andere steden in de regio, waaronder Avellino, Benevento, Caserta, Sorrento, Salerno en Serre. Als je met je huurauto vanaf Napels International Airport rechtstreeks naar het centrum van de stad wilt gaan rijden dien je als je het luchthaventerrein afrijdt rechtsaf te slaan en de Via Oreste Salomone op te rijden. Houd vervolgens links aan en rijd de A56 op richting Tangenziale / Ottaviano. Neem direct daarna afslag 4, je steekt dan de snelweg over en komt op de Corso Malta terecht. Blijf deze weg volgen, je komt dan vanzelf in het centrum van de stad. Zonder files en opstoppingen duurt een ritje met de auto van Naples International Airport naar het centrum van de stad een klein kwartiertje. Houd er rekening mee dat je onderweg tol dient te betalen, dus zorg dat je je creditcard of wat contant geld bij de hand hebt.

 

Visum Napels

 

Als je over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoef je geen visum aan te vragen om van Amsterdam naar Napels te vliegen, want Italië behoort tot de Europese Unie. Wel dien je een geldig paspoort of Nederlandse Identiteitskaart bij je te hebben als je het vliegtuig instapt.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Napels

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Napels

 

Napels heeft een Mediterraan klimaat met warme droge zomers, waarbij de gemiddelde dagtemperatuur zo’n 30 C bedraagt, en milde natte winters waarbij het overdag niet warmer wordt dan 12 C. De beste periode voor een stedentrip naar Napels is de lente of herfst, want dan is de temperatuur overdag het aangenaamst.

 

Vervoer in Napels

 

Napels heeft een zeer uitgebreid openbaar vervoernetwerk, met bussen, trams, trolleybussen, metro’s, lokale treinen en kabeltreintjes. Daarnaast vertrekken er dagelijks vanuit Napels diverse veerboten, draagvleugelboten en catamarans naar de omringende steden en eilanden, waaronder Capri, Sorrento, de Amalfi kust, Sicilië en Sardinië.

 

Zien en doen in Napels en omgeving

 

Zien: deze 10 plekken op de UNESCO Werelderfgoedlijst

Trendy havensteden: 5 vluchten vanaf €36 * retour

Zien: top 15 mooiste stranden van Italië

De mooiste routes voor een autorondreis Italië

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per november 2017

 

Napels: vliegvelden

Napels: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Napels

Vergelijk hier hotels in Napels

Autoverhuur in Napels

Vind hier huurauto’s in Napels

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.