Kaart

Amsterdam - Natal

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Natal

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 525

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 7502 kilometer

12u 15min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

GOL Linhas Aéreas

Natal

1 luchthaven

Gaat u op vakantie naar Brazilië en wilt van Amsterdam naar Natal vliegen? Lees dan op deze pagina welke luchtvaartmaatschappijen vluchten van Amsterdam naar Natal aanbieden, wat u op het vliegveld van vertrek en bestemming kunt verwachten, over welke reisdocumenten u dient te beschikken, hoe u van het vliegveld van Natal naar uw eindbestemming kunt reizen en andere praktische informatie die nuttig is als u vliegtickets Natal gaat boeken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Helaas zijn er geen luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Natal aanbieden, u zult dus altijd minimaal 1 keer moeten overstappen als u van Amsterdam Schiphol Airport naar Greater Natal International Airport wilt gaan vliegen (dat officieel overigens Rio Grande do Norte/São Gonçalo do Amarante–Governador Aluízio Alves International Airport heet). Luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Amsterdam naar Natal uitvoeren zijn onder meer KLM, Condor, TAP Portugal, Air France en LATAM Airlines.

 

Paspoort en visum

Indien u de Nederlandse nationaliteit bezit dient u over een geldig paspoort te beschikken als u van Amsterdam naar Natal gaat reizen, een visum is dus niet nodig. Wel dient uw paspoort tot minimaal na uw vertrek uit Brazilië geldig te zijn.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van plan zijn om van Amsterdam naar Natal te vliegen wordt aangeraden minimaal 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, zodat zij voldoende tijd hebben voor de paspoort- en veiligheidscontroles die soms enige tijd in beslag kunnen nemen. Zodra u bent geland op het vliegveld van Natal, de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band gehaald heeft dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de bushaltes, taxistandplaatsen of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u door wilt reizen naar uw eindbestemming.

 

Reistijd en tijdsverschil

In Brazilië is het 5 uur vroeger dan in Nederland, u zult dus zeker even last krijgen van een jetlag als u van Amsterdam naar Natal gaat vliegen. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Natal kunnen wel 14 uur of meer duren, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang uw overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u geen huurauto heeft gereserveerd op Natal International Airport kunt u het beste met de expresbus van busmaatschappij Luck Receptivo naar uw hotel in Natal of andere eindbestemming reizen, want dat is het snelst. Daarnaast kunt u ook de iets goedkopere maar ook tragere lijnbus nemen van busmaatschappij Trampolim da Vitória, deze rijdt ook naar Parnamirim, Macaíba en São Gonçalo do Amarante. Uiteraard kunt u ook een taxi naar uw eindbestemming nemen, dit is meestal de beste optie als u veel bagage bij u heeft of met kinderen reist.

 

Praktische informatie

Natal heeft een subtropisch klimaat, waarbij de gemiddelde dagtemperatuur het gehele jaar door tussen de 30C en 34 C ligt. De droge tijd loopt van oktober tot en met januari, de meeste neerslag valt in april en mei. De prijzen in Natal liggen een stuk lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.