Kaart

Amsterdam - Philadelphia

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Philadelphia Internationaal

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 260

Directe luchtvaartmaatschappijen

4

Vluchten per week

6

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 6004 kilometer

8u 40min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

American Airlines

Philadelphia Internationaal

1 luchthaven

Gaat u op vakantie naar de Verenigde Staten of een stedenreis maken de stad Philadelphia? Dan kunt u kiezen uit talloze luchtvaartmaatschappijen die directe of indirecte vluchten uitvoeren van Amsterdam naar Philadelphia. Op deze pagina kunt u lezen welke luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam naar Philadelphia vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en aankomst kunt verwachten, over welke reisdocumenten u dient te beschikken, hoe u vanaf het vliegveld van Philadelphia naar uw eindbestemming kunt reizen en andere informatie die nuttig kan zijn als u vliegtickets Philadelphia heeft geboekt.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Er is één luchtvaartmaatschappij die rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Philadelphia aanbiedt, te weten American Airlines. Indien u het geen probleem vindt als uw totale reistijd wat langer duurt kunt u ook een indirecte vlucht van Amsterdam naar Philadelphia nemen en vliegen met luchtvaartmaatschappijen als KLM, Lufthansa, British Airways, Air Canada, Iberia, United Airlines en Delta Airlines.

 

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken en voor vakantie of zaken naar de Verenigde Staten reizen hoeven geen visum aan te vragen. Wel dienen zij over een geldig paspoort te beschikken en minimaal 72 uur van tevoren een online ESTA formulier in te vullen.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van Amsterdam naar Philadelphia gaat vliegen wordt u geadviseerd om minimaal 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, vanwege de soms tijdrovende paspoort- en veiligheidscontroles. Na aankomst op Philadelphia International Airport dient u zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald de borden te volgen naar het treinstation, de bushaltes, de taxistandplaats of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u vanaf het vliegveld naar uw eindbestemming wenst te reizen.

 

Reistijd en tijdsverschil

In het oosten van de Verenigde Staten is het 6 uur vroeger dan in Nederland, u zult dus beslist last hebben van een jetlag als u van Amsterdam naar Philadelphia gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Philadelphia duren een kleine 9 uur. Indirecte vluchten kunnen wel 12 uur of nog meer in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang de overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien er geen huurauto voor u klaar staat op Philadelphia International Airport kunt u het beste met de trein naar uw hotel in Philadelphia reizen, want niet ver van de aankomsthal is treinstation vanwaar er doorlopend treinen richting de stad vertrekken. Daarnaast rijden er ook bussen, waaronder Route 37 (rijdt onder andere naar South Philadelphia en Chester Transportation Center), Route 108 (rijdt onder meer naar 69th Street Transportation Center en de UPS air hub), en Route 115 (rijdt onder andere naar Delaware County Community College en Darby Transportation Center). Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats.

 

Praktische informatie

In Philadelphia profiteert u van warme zomers (ca. 28 C) en koude winters, waarbij het kwik soms onder het vriespunt komt. Het prijsniveau van Philadelphia is vergelijkbaar met dat van Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.