Kaart

Amsterdam - Recife

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Recife

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 526

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 7711 kilometer

12u 0min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

GOL Linhas Aéreas

Recife

1 luchthaven

Guararapes International Airport, vaak ook Gilberto Freyre International Airport genoemd, is de luchthaven van de Braziliaanse stad Recife en bevindt zich op ongeveer 7.713 kilometer afstand van Amsterdam. Omdat er geen directe vluchten van Amsterdam naar Recife zijn dient u altijd minimaal een keer over te stappen waardoor de gemiddelde totale reisduur Amsterdam Recife ongeveer 12 en 30 uur is, afhankelijk van hoeveel keer u moet overstappen en hoe lang de overstaptijd duurt. Tijdens de route Amsterdam - Recife (AMS-REC) overschrijdt u diverse landsgrenzen, waaronder die van België, Frankrijk en Spanje, maar waarschijnlijk zult u tijdens uw vlucht vooral schuimende golven zien, omdat u met uw vliegtuig de Atlantische Oceaan oversteekt.

Indien u gaat vliegen van Amsterdam naar Recife dan kunt u kiezen uit diverse luchtvaartmaatschappijen, waaronder KLM (overstappen in São Paulo), TAP (overstappen in Lissabon) en Lufthansa (overstappen in Frankfurt). Afhankelijk van uw wensen kunt u ook kiezen om uw reis te maken met een combinatie van luchtvaartmaatschappijen, waarbij u een deel van de reis met bijvoorbeeld British Airways vliegt en vervolgens overstapt op TAM Linhas Aéreas of GOL Linhas Aéreas.

Vrijwel alle vluchten naar Recife zijn nachtvluchten, waarbij u ’s avonds vertrekt en de dag erna ’s avonds aankomt op uw bestemming. Zodra u op uw eindbestemming bent gearriveerd kunt u het beste meteen erop uit om de stad te gaan verkennen, want deze staat vol prachtige bezienswaardigheden, waaronder de gezellige Mercado de São José, de imposante Fort Cinco Pontes en de adembenemende São Pedro kathedraal. Recife ligt in een waterrijk gebied vol eilandjes en bruggetjes en wordt daarom ook vaak ‘het Venetië van Brazilië’ genoemd.

Voor goedkope vliegtickets Amsterdam Recife hoeft u op Skyscanner niet ver te zoeken, want hier vindt u altijd de beste vliegtickets Recife tegen de meest aantrekkelijke prijs. Indien uw vliegdata flexibel zijn dan maakt Skyscanner het heel gemakkelijk voor u, want op de website van Skyscanner kunt u ook zoeken naar de goedkoopste vliegtickets in een specifieke maand of zelfs een heel jaar, zoals u ook kunt zien in bovenstaand staafdiagram. Bovendien kunt u bij Skyscanner een prijsalarm instellen, zodat u alle informatie en het laatste nieuws over goedkope vliegtickets Recife per email in uw inbox ontvangt.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.