Kaart

Amsterdam - Sao Paulo

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar São Paulo

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 412

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

7

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 9799 kilometer

12u 0min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

KLM

Sao Paulo Guarulhos, Sao Paulo Congonhas en Sao Paulo Viracopos

3 luchthavens

Goedkope vluchten van Amsterdam – Sao Paulo

 

Amsterdam - Sao Paulo

 

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Sao Paulo het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Nederland naar Brazilië zijn doorgaans het goedkoopst als je ze geruime tijd van tevoren boekt, want dan liggen de prijzen vaker onder het reguliere tarief. Ben je benieuwd wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het voordeligst is en in welke week deze vliegtickets het goedkoopst zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je reisdata flexibel zijn en wilt weten wanneer vliegtickets van Amsterdam naar Sao Paulo het goedkoopst zijn doe je er goed aan in de hele maand te zoeken. Je ziet dan meteen wanneer de tickets waar je naar zoekt de laagste prijs hebben en direct boeken hoeft niet, want met het handige Prijsalarm van Skyscanner kun je de prijzen van de vliegtickets waar je interesse in hebt in de gaten houden. Zodra je een prijsalarm hebt ingesteld krijg je automatisch een melding als de prijs van het betreffende vliegticket stijgt of daalt.

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Sao Paulo?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Sao Paulo worden uitsluitend uitgevoerd door KLM. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Sao Paulo zijn ook mogelijk en worden onder meer aangeboden door Air France, TAP Portugal, Iberia en British Airways.

 

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Sao Paulo?

 

Een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Sao Paulo duurt ca. 12 uur en 10 minuten. Heb je gekozen voor een indirecte vlucht van Amsterdam naar Sao Paulo, dan neemt je reistijd tussen de 15 en 20 uur in beslag, de totale reisduur is hierbij afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

 

Vluchten van Amsterdam naar Sao Paulo vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

 

Van Amsterdam naar Schiphol: Amsterdam Airport Schiphol bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam. Reizigers die vanuit het centrum van Amsterdam naar Schiphol willen reizen kunnen het beste met het openbaar vervoer gaan, want dan hoef je geen parkeerkosten te betalen en vermijd je files. Vanaf Amsterdam Centraal rijden er elk uur gemiddeld ca. 6 treinen naar Schiphol, en ook vanaf station Amsterdam Zuid en Amsterdam Bijlmer kun je rechtstreeks naar Schiphol gaan. Ook zijn er talloze bussen die vanaf het centrum van Amsterdam naar luchthaven Schiphol rijden, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express). Een treinrit van het centrum van Amsterdam naar Schiphol duurt 15 minuten (sneltrein) tot 20 minuten (stoptrein) en kost €4,60 voor een enkele reis, een buskaartje kost €5,00

 

Wanneer op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig zijn: Ga naar de website van je luchtvaartmaatschappij als te weten wilt komen hoe lang je van tevoren op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Sao Paulo

 

Sao Paulo telt twee vliegvelden, te weten São Paulo–Guarulhos International Airport, dat gebruikt wordt voor de internationale luchtvaart, en São Paulo–Congonhas Airport, dat alleen gebruikt wordt voor binnenlandse bestemmingen. Als je van Amsterdam naar Sao Paulo gaat vliegen land je dus altijd op São Paulo–Guarulhos International Airport.

 

Van São Paulo–Guarulhos International Airport naar het centrum van Sao Paulo: Als je met het openbaar vervoer van São Paulo–Guarulhos International Airport naar het centrum van de stad wilt gaan reizen kun je alleen de bus nemen, er rijden dus geen metro of treinen tussen het vliegveld van Sao Paulo en het centrum. Het snelst ben je in het centrum van Sao Paulo als je de Airport Bus Service neemt, welke onder meer op Faria Lima Ave, Praça da República, Berrini Ave, het Itaim Bibi district en naar de grote hotelketens op Paulista Avenue en Rua Augusta rijdt. Deze bus doet er ongeveer een uur over om naar het centrum te gaan, tickets kun je kopen bij een balie in de aankomsthal van Terminal 1. Reis je met een klein budget, dan kun je ook enkele stadsbussen nemen, waaronder lijn 257 en 299, die beiden naar metrostation Tatuapé rijden. Uiteraard kun je ook een taxi nemen, koop daarvoor eerst een kaartje bij de officiële taxi-balie buiten bij de aankomsthal, daarna zal er een taxichauffeur naar je toekomen die je naar je bestemming rijdt.

 

Visum Sao Paulo

 

Als je over de Nederlandse nationaliteit beschikt dien je uitsluitend in het bezit te zijn van een geldig paspoort om van Amsterdam naar Sao Paulo te reizen, een visum is dus niet nodig.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Sao Paulo

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Sao Paulo

 

Het klimaat van Sao Paulo is subtropisch, waarbij de gemiddelde dagtemperatuur het gehele jaar door tussen de 21 C en 28 C ligt. De droge tijd loopt van mei tot augustus, maar dit is ook de periode wanneer de temperaturen het laagst zijn.

 

Vervoer in Sao Paulo

 

In Sao Paulo kun je gebruik maken van de metro, lokale trein, trolleybussen en bussen. Vanwege de veiligheid is het echter met name ’s avonds en ‘s nachts aan te bevelen om een taxi te nemen, deze zijn heel betaalbaar.

 

Zien en doen in Sao Paulo en omgeving

 

Top 7 mooiste stranden in Brazilië

WK 2014 speelsteden: gids voor bluffers

10x adembenemend Brazilië: foto’s

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per november 2017

 

Sao Paulo: vliegvelden

Sao Paulo: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Sao Paulo

Vergelijk hier hotels in Sao Paulo

Autoverhuur in Sao Paulo

Vind hier huurauto’s in Sao Paulo

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.