Kaart

Amsterdam - Salvador

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Salvador

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 465

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 8352 kilometer

12u 35min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

GOL Linhas Aéreas

Salvador

1 luchthaven

Salvador behoort tot de oudste steden van Latijns-Amerika en heette vroeger São Salvador da Bahia de Todos os Santos. Deze stad in het oosten van Brazilië, die maar liefst 3,5 miljoen inwoners telt, is de hoofdstad van de staat Bahia. Deputado Luís Eduardo Magalhães International Airport, het vliegveld van Salvador, bevindt zich op zo’n 8.378 kilometer afstand van Amsterdam, wat rekening houdend met de overstaptijd tussen de 15 en 26 uur vliegen is. Tijdens de route Amsterdam Salvador(AMS-SSA) vliegt u eerst over diverse Europese landen, waaronder België, Frankrijk en Spanje. Indien de zon nog niet onder is gegaan en het is mooi weer dan zult u echter, terwijl uw maaltijd en drankje aan u worden geserveerd, vooral schuimende golven zien, want de meeste reistijd brengt uw vliegtuig door boven de Atlantische Oceaan.

Er zijn geen luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks van Amsterdam naar Salvador vliegen. Gelukkig zijn er wel diverse luchtvaartmaatschappijen die u vanaf Amsterdam met 1 of meerdere tussenstops naar Salvador brengen, waaronder KLM (overstappen in São Paulo of Rio de Janeiro), TAP (overstappen in Lissabon) of Lufthansa (overstappen in Frankfurt en São Paulo). Omdat u altijd minimaal één keer dient over te stappen duurt vliegen van Amsterdam naar Salvador altijd minimaal 15 uur. De totale reistijd Amsterdam – Salvador is echter afhankelijk van waar u overstapt en hoe lang de overstaptijd duurt.

Vanaf Amsterdam kunt u in de namiddag of avond naar Salvador vertrekken. Indien u graag op uw vliegticket wil besparen kiest u waarschijnlijk een vlucht met meerdere tussenstops, want die zijn doorgaans wat goedkoper. Wilt u echter niet te lang onderweg zijn dan kunt u beter een vlucht met één tussenstop kiezen, zodat u uitgeruster aankomt op uw bestemming.

Voor goedkope vliegtickets Amsterdam Salvador hoeft u bij Skyscanner niet ver te zoeken, want hier vindt u altijd de beste vliegtickets Salvador tegen de meest aantrekkelijke prijs. Indien uw vliegdata flexibel zijn dan maakt Skyscanner het nóg gemakkelijker voor u, want op de website van Skyscanner kunt u ook zoeken naar de goedkoopste vliegtickets in een specifieke maand of zelfs een heel jaar, zoals u ook kunt zien in bovenstaand staafdiagram. Bovendien kunt u bij Skyscanner een prijsalarm instellen, zodat u alle informatie en het laatste nieuws over goedkope vliegtickets Salvador per email in uw inbox ontvangt.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.