Kaart

Amsterdam - Sevilla

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Sevilla

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 90

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

7

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1854 kilometer

2u 55min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Sevilla

1 luchthaven

Indien u een stedentrip naar Sevilla gaat maken of op vakantie naar Andalusië gaat kunt u vanaf Amsterdam Schiphol een rechtstreekse vlucht nemen naar Sevilla. Op deze pagina leest u welke luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam Schiphol naar Sevilla vliegen, alsmede allerlei andere praktische informatie die handig voor u kan zijn als u naar deze prachtige stad in het hart van Andalusië gaat reizen.

Luchtvaartmaatschappijen

Als u vanaf Amsterdam Schiphol Airport rechtstreeks naar Sevilla wilt vliegen kunt u kiezen uit diverse luchtvaartmaatschappijen, waaronder Iberia, Vueling en Transavia. Bent u op zoek naar goedkope vliegtickets naar Sevilla dan kunt u ook indirecte vluchten van Amsterdam naar Sevilla overwegen, onder meer uitgevoerd door Iberia, Lufthansa, British Airways en TAP Portugal.

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u zowel met een geldig paspoort als een Europese Identiteitskaart van Amsterdam Schiphol naar Sevilla reizen.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Bij vluchten van Amsterdam Schiphol naar Sevilla wordt aangeraden minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op het vliegveld. Door ruim op tijd te zijn voorkomt u dat u als gevolg van tijdrovende paspoort- en veiligheidscontroles uw vlucht mist, met name tijdens het hoogseizoen. Zodra u bent geland op Sevilla Airport dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de bushaltes, taxistandplaats en de op het vliegveld aanwezige autoverhuurbedrijven.

Reistijd en tijdsverschil

Tussen Nederland en Spanje is geen tijdsverschil, u zult dus geen last hebben van een jetlag als u van Amsterdam naar Sevilla gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Amsterdam Schiphol naar Sevilla duren een kleine 3 uur, indirecte vluchten kunnen wel 6 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van waar uw vliegtuig een tussenstop maakt en hoe lang uw overstap duurt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u met het openbaar vervoer vanaf het vliegveld van Sevilla naar het centrum van de stad gaat reizen kunt u het beste de Airport Express van de Urban Transport Line nemen die naar het busstation Plaza de Armas in het centrum van de stad rijdt. Deze expresbus stopt onderweg ook bij treinstation San Justa, dus als uw eindbestemming elders in Andalusië is kunt u hier overstappen op de trein. De busreis van het vliegveld naar het centrum van Sevilla duurt ca. 40 minuten. Daarnaast heeft u uiteraard de mogelijkheid om een taxi naar uw hotel in Sevilla te nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

In Sevilla zijn de zomers zeer warm en de winters koud. De prijzen in Sevilla liggen iets lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.