Kaart

Amsterdam - Tanger

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Tanger

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 95

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

4

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 2030 kilometer

3u 5min

Tanger

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Amsterdam – Tanger

 

Amsterdam - Tanger

 

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Tanger het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Amsterdam naar Tanger zijn meestal het voordeligst als je ze 5 weken van tevoren boekt, want dan bespaar je tot wel 6% op de prijs van je ticket. Vliegen van Amsterdam naar Tanger is doorgaans het goedkoopst in de maand november, je bespaart dan gemiddeld 34%. Het duurst ben je uit als je in de maand juli van Amsterdam naar Tanger vliegt, dan betaal je tot wel 61% meer voor je vliegticket. Wil je weten wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het voordeligst is en in welke week vliegtickets het goedkoopst zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je nog niet weet op welke data je wilt gaan vliegen en wilt weten wanneer vliegtickets van Amsterdam naar Tanger het goedkoopst zijn, zoek dan in de hele maand, want dan zie je direct wanneer de tickets waar je interesse in hebt de laagste prijs hebben. Je hoeft niet meteen te beslissen, want met het Prijsalarm van Skyscanner kun je de prijzen van de vliegtickets die je gevonden hebt in de gaten houden. Zodra je een prijsalarm hebt ingesteld krijg je direct een melding als het tarief van het betreffende vliegticket stijgt of daalt.

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Tanger?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Tanger worden uitsluitend aangeboden door Air Arabia Maroc. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Tanger zijn ook mogelijk en worden onder meer uitgevoerd door Royal Air Maroc, Iberia, Vueling en British Airways.

 

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Tanger?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Tanger duren gemiddeld 3 uur en 5 minuten. Neem je een indirecte vlucht van Amsterdam naar Tanger dan neemt je totale reistijd tussen de 5 en 8 uur in beslag, afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

 

Vluchten van Amsterdam naar Tanger vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

 

Van Amsterdam naar Schiphol: Amsterdam Airport Schiphol bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam. Voor wie vanuit het centrum van Amsterdam naar Schiphol wil gaan reizen is het openbaar vervoer de beste optie, want dan vermijd je parkeerkosten en files. Elk uur rijden er gemiddeld zo’n 6 treinen van Amsterdam Centraal naar Schiphol, en ook vanaf station Amsterdam Zuid en Amsterdam Bijlmer rijden er rechtstreekse treinen naar Schiphol. Daarnaast zijn er talloze bussen die vanaf het centrum van Amsterdam naar luchthaven Schiphol rijden, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express). Een ritje met de trein van het centrum van Amsterdam naar Schiphol duurt 15 minuten (sneltrein) tot 20 minuten (stoptrein) en kost €4,60 voor een enkele reis, een buskaartje kost €5,00

 

Wanneer op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig zijn: Kijk op de website van je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je van tevoren op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Tanger

 

De luchthaven van Tanger, officieel Tangier Ibn Battouta Airport geheten, bevindt zich op nog geen half uurtje rijden ten westen van Tanger. Je kunt vanaf het vliegveld van Tanger op verschillende manieren naar het centrum van de stad reizen.

 

Van Tangier Ibn Battouta Airport naar het centrum van Tanger: Er rijden geen bussen van en naar Tangier Ibn Battouta Airport, dus als je vanaf het vliegveld van Tanger naar het centrum van de stad wilt gaan reizen kun je het beste een ‘grand taxi’ nemen, deze staan 24 uur per dag bij de officiële taxistandplaats aan de voorkant van de terminal opgesteld. Stap nooit in een kleine lokale taxi: deze mogen wel passagiers afleveren op de luchthaven maar geen nieuwe meenemen, negeer deze dus als zij hun diensten aan je aanbieden. Als je met een huurauto van het vliegveld naar het centrum van Tanger gaat rijden dien je de N1 te nemen.

 

Visum Tanger

 

Wie over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoeft geen visum aan te vragen om van Amsterdam naar Tanger te vliegen, een geldig paspoort is voldoende. Per bezoek mag je maximaal 90 dagen in Marokko blijven.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Tanger

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Tanger

 

In Tanger zijn de zomers warm, met een gemiddelde dagtemperatuur ca. 28 C, en de winters mild, waarbij de gemiddelde dagtemperatuur ca. 16 C bedraagt. Ben je van plan om in Marokko aan het strand te gaan liggen, dan kun je het beste tussen mei en oktober naar Tanger vliegen.

 

Vervoer in Tanger

 

Tanger is niet al te groot, alle bezienswaardigheden zijn daarom zeer goed lopend te bereiken. Voor grotere afstanden kun je gebruik maken van petit taxis (privétaxi’s, doorgaans rood van kleur) en grand taxis (deeltaxi’s, meestal wit van kleur).

 

Zien en doen in Tanger en omgeving

 

Wat te doen in Tanger: bezienswaardigheden en tips

Wat te doen in Nador, Marokko: 10 tips

13 niet te missen ervaringen tijdens een rondreis Marokko

Vakantie Casablanca: bezienswaardigheden en tips

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per november 2017

 

Tanger: vliegvelden

Tanger: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Tanger

Vergelijk hier hotels in Tanger

Autoverhuur in Tanger

Vind hier huurauto’s in Tanger

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.