Kaart

Amsterdam - Ko Samui

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Ko Samui

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 599

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 9535 kilometer

13u 10min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

EVA Air

Ko Samui

1 luchthaven

Veelgestelde vragen

Er is één vliegveld in : Ko Samui.
De beste prijs op Skyscanner voor een vlucht van Amsterdam Schiphol to Ko Samui is € 599*. Dit hebben we gevonden door te kijken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Dit is de goedkoopste prijs voor de hele maand.
De gemiddelde vliegtijd van Amsterdam Schiphol naar Ko Samui is 13u 10min.
Er zijn geen luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks vliegen van Amsterdam Schiphol naar Ko Samui.

Gaat u op strandvakantie naar het Thaise eiland Koh Samui en wilt u vanaf Amsterdam Airport Schiphol vertrekken? Lees dan op deze pagina welke luchtvaartmaatschappijen van Amsterdam naar Koh Samui vliegen, hoe u na aankomst op het vliegveld van Koh Samui naar uw eindbestemming kunt reizen, over welke reisdocumenten u dient te beschikken en allerlei andere praktische informatie die nuttig is om te weten als u vliegtickets Koh Samui gaat boeken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Indien u van Amsterdam naar Koh Samui gaat vliegen dient u altijd minimaal 1 keer over te stappen, er zijn dus geen rechtstreekse vluchten tussen deze twee bestemmingen. Luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Amsterdam naar Koh Samui aanbieden, waarbij u 1 keer dient over te stappen, zijn onder meer Singapore Airlines (gedeeltelijk uitgevoerd door SilkAir), KLM (gedeeltelijk uitgevoerd door Bangkok Airways), EVA Air (gedeeltelijk uitgevoerd door Bangkok Airways) en Cathay Pacific (gedeeltelijk uitgevoerd door Bangkok Airways).

 

Paspoort en visum

Als u houder bent van een Nederlands paspoort heeft u geen visum nodig om Thailand te bezoeken. Wel dient uw paspoort bij aankomst in Thailand nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Bij vluchten van Amsterdam naar Koh Samui wordt geadviseerd om minimaal 2 tot 3 uur voor de geplande vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig te zijn op Schiphol, zodat u voldoende tijd heeft voor de verplichte paspoort- en veiligheidscontroles. Eenmaal geland op Samui International Airport, zoals het vliegveld van Koh Samui officieel heet, kunt u zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald uw weg naar de taxistandplaats, minibushaltes en autoverhuurbedrijven gemakkelijk vinden, dankzij de duidelijke bewegwijzering die ook in het Engels is.

 

Reistijd en tijdsverschil

In Thailand is het 5 uur later dan in Nederland, u dient dus rekening te houden met een jetlag als u van Amsterdam naar Koh Samui gaat vliegen. Vluchten van Amsterdam naar Koh Samui nemen tussen de 16 en 25 uur in beslag; de totale reistijd is afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang uw overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Reizigers die geen huurauto hebben gereserveerd en met het openbaar vervoer van Samui International Airport naar hun hotel op Koh Samui of andere eindbestemming wensen te reizen hebben daarbij de keuze uit verschillende mogelijkheden, waaronder de privétaxi, privé minibusjes en gedeelde minibusjes. De prijs van de rit is afhankelijk van waar u op het eiland moet zijn, de meeste vervoersbedrijven hanteren daarbij vaste tarieven.

 

Praktische informatie

Op Koh Samui kunt u profiteren van een tropisch klimaat waarbij de gemiddelde dagtemperatuur tussen de 26 en 30 C ligt. De droogste maanden zijn januari, februari en maart, de meeste regen valt in oktober en november. Het prijsniveau van Koh Samui is een stuk lager als dat van Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.