Kaart

Amsterdam - Verona

Vluchtinformatie van Amsterdam Schiphol naar Verona Internationaal

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 56

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

2

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 889 kilometer

1u 40min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Verona Internationaal

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Amsterdam – Verona

 

Amsterdam - Verona

 

Wanneer zijn vliegtickets van Amsterdam naar Verona het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Nederland naar Italië zijn in de meeste gevallen het goedkoopst als je ze ruim voor vertrek boekt, want dan kun je het vaakst profiteren van lagere tarieven. Wil je weten wanneer vliegen van Amsterdam naar bepaalde populaire bestemmingen het voordeligst is en in welke week deze vliegtickets het goedkoopst zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Als je reisplannen flexibel zijn en benieuwd bent wanneer vliegtickets van Amsterdam naar Verona het goedkoopst zijn, zoek dan altijd ook even in de hele maand, want dan zie je direct wanneer de betreffende tickets in die maand het goedkoopst zijn. Wil je nog even nadenken over de aankoop van je vliegtickets, maak dan gebruik van het handige Prijsalarm van Skyscanner, waarmee je de prijzen van vliegtickets in de gaten kunt houden. Het werkt heel eenvoudig: je stelt voor het vliegticket waar je interesse in hebt een prijsalarm in. Vervolgens ontvang je op het moment dat de prijs van het betreffende vliegticket stijgt of daalt direct een melding.

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Amsterdam naar Verona?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Verona worden uitsluitend aangeboden door Transavia. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Verona zijn ook mogelijk en worden uitgevoerd door onder meer Lufthansa, Alitalia, British Airways, Easyjet en KLM.

 

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar Verona?

 

Rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Verona duren ca. 1 uur en 40 minuten. Indirecte vluchten van Amsterdam naar Verona nemen afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt in totaal tussen de 3,5 en 7 uur in beslag,

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Amsterdam

 

Vluchten van Amsterdam naar Verona vertrekken allemaal vanaf Amsterdam Airport Schiphol.

 

Van Amsterdam naar Schiphol: Amsterdam Airport Schiphol bevindt zich 9 km ten zuidwesten van het centrum van Amsterdam. Als je vanuit het centrum van Amsterdam met het openbaar vervoer naar Schiphol wil gaan reizen kun je het beste de trein nemen. Vanaf talloze treinstations in Amsterdam, waaronder Amsterdam Centraal, Amsterdam Zuid, Amsterdam Bijlmer en Amsterdam Lelylaan, rijden er de hele dag door meerdere malen per uur rechtstreekse treinen naar Schiphol. Daarnaast rijden er talloze bussen vanaf het centrum van Amsterdam naar luchthaven Schiphol, waaronder lijn 197 (Amsterdam Airport Schiphol Express). Een rit met de trein van het centrum van Amsterdam naar Schiphol duurt 15 minuten (sneltrein) tot 20 minuten (stoptrein) en kost €4,60 voor een enkele reis, een buskaartje kost €5,00

 

Wanneer op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig zijn: Raadpleeg de informatie van je luchtvaartmaatschappij als je wilt weten hoe lang je van tevoren op Amsterdam Airport Schiphol aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Verona

 

De luchthaven van Verona, officieel Verona Villafranca Airport geheten maar ook vaak Valerio Catullo Airport of Villafranca Airport genoemd, ligt ca. 10 kilometer ten zuidwesten van het centrum van Verona.

 

Van Verona Villafranca Airport naar het centrum van Verona: Als je met het openbaar vervoer van Verona Villafranca Airport naar het centrum van de stad wilt gaan reizen kun je het beste de bus of shuttlebus nemen. Het snelst ben je in de stad met shuttlebus Aerobus 199, welke dagelijks van 6u tot 23u tussen Verona-Villafranca Airport en treinstation Verona Porta Nuova pendelt. Gedurende de zomermaanden kun je tevens vanaf het vliegveld met bus 164, 183 en 184 naar veel populaire badplaatsen aan het Gardameer reizen. Uiteraard kun je ook een taxi nemen, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats. Ga je op Verona Villafranca Airport een auto huren en ben je van plan om vervolgens met je huurauto naar het centrum van Verona te rijden, dan dien je als je het luchthaventerrein afrijdt de Tangenziale Sud / SR62 richting Verona op te rijden. Niet veel later neem je de afslag SS12 (Circonvallazione Raggio di Sole in Verona) richting Verona Centro / S. Lucia / S. Massimo en blijft deze weg volgen tot je in het centrum van de stad bent. Een auto- of taxirit vanaf het vliegveld naar het centrum van Verona duurt ongeveer 20 minuten, mits je onderweg niet in files of opstoppingen terecht komt.

 

Visum Verona

 

Als je over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoef je geen visum aan te vragen om van Amsterdam naar Verona te vliegen, want Italië behoort tot de Europese Unie. Wel dien je een geldig paspoort of Nederlandse Identiteitskaart bij je te hebben als je het vliegtuig instapt.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Verona

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Verona

 

In Verona is het ’s zomers meestal heerlijk warm, met temperaturen van rond de 28 C in de maanden juli en augustus. De winters in Verona zijn koel maar vriezen doet het er vrijwel nooit. Vooral ‘s zomers is Verona erg in trek bij toeristen, omdat deze stad dicht bij het Gardameer ligt. Vermijd je liever de drukte, dan kun je het beste in de lente of herfst een bezoek brengen aan Verona.

 

Vervoer in Verona

 

Alle bezienswaardigheden in de binnenstad van Verona zijn prima lopend te bereiken. Wil je uitstapjes gaan maken, bijvoorbeeld naar het Gardameer, dan kun je het beste een bus of trein nemen.

 

Zien en doen in Verona en omgeving

 

3 alternatieven voor een Valentijnsweekend rondom Venetië

6 superromantische bestemmingen om op uw knieën te gaan

Geheim Italië: 5 Italiaanse steden die je waarschijnlijk nog niet kent

Vakantie bij mooiste meren in Europa: 13 tips

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per november 2017

 

Verona: vliegvelden

Verona: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Verona

Vergelijk hier hotels in Verona

Autoverhuur in Verona

Vind hier huurauto’s in Verona

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.