Kaart

Bangkok Koh Samui

Vluchtinformatie van Bangkok naar Ko Samui

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 190

Directe luchtvaartmaatschappijen

10

Vluchten per week

151

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 477 kilometer

1u 5min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Bangkok Airways

Ko Samui

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Bangkok – Koh Samui

 

Bangkok - Koh Samui

 

Wanneer zijn vliegtickets van Bangkok naar Koh Samui het goedkoopst?

 

Binnenlandse vluchten in Thailand, waaronder van Bangkok naar Koh Samui (vaak ook Ko Samui genoemd), zijn vaak het goedkoopst als je de vliegtickets ruim van tevoren boekt, want dan liggen de prijzen doorgaans wat lager. Wil je weten wanneer vliegen van Amsterdam naar een bepaalde bestemming het goedkoopst is en in welke week specifieke vliegtickets de laagste prijs hebben, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Heb je geen strak reisschema en ben je benieuwd wanneer vliegtickets van Bangkok naar Koh Samui het goedkoopst zijn? Dan kun je het beste in de hele maand zoeken want dan zie je meteen wanneer de betreffende tickets het laagst in prijs zijn. Als je nog niet meteen wil boeken kun je het Prijsalarm van Skyscanner gebruiken om de prijs van het vliegticket waar jouw oog op is gevallen in de gaten houden. Nadat je een prijsalarm hebt ingesteld krijg je meteen een melding als de prijs van je vliegticket stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Bangkok naar Koh Samui?

 

Rechtstreekse vluchten van Bangkok naar Koh Samui worden uitgevoerd door Bangkok Airways en Thai Airways. Indirecte vluchten van Bangkok naar Koh Samui zijn ook mogelijk en worden aangeboden door onder meer Thai Lion Air, Bangkok Airways, Thai Airways en Malaysia Airlines.

 

Hoe lang is het vliegen van Bangkok naar Koh Samui?

 

Rechtstreekse vluchten van Bangkok naar Koh Samui duren gemiddeld 1 uur en 30 minuten. Neem je een indirecte vlucht, dan kan je vliegreis tussen de 4 en 6 uur in beslag nemen, afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt.

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Bangkok

 

Bangkok heeft twee vliegvelden, te weten Bangkok Suvarnabhumi Airport en Bangkok Don Meuang Airport. Rechtstreekse vluchten van Bangkok naar Koh Samui vertrekken echter uitsluitend vanaf Bangkok Suvarnabhumi Airport, je kunt dus niet vanaf Bangkok Don Meuang Airport naar Koh Samui vliegen.

 

Vliegveld Bangkok Suvarnabhumi

 

Van het centrum van Bangkok naar Bangkok Suvarnabhumi Airport: Het vliegveld Bangkok Suvarnabhumi bevindt zich 32 km ten oosten van het centrum van de stad en is op verschillende manieren te bereiken. Als je van plan bent om met het openbaar vervoer naar Suvarnabhumi Airport te gaan kun je het beste de Airport Rail Link (ARL) nemen, die diverse stations in het centrum van Bangkok heeft. Daarnaast rijden er ook regionale treinen, bussen, taxi’s en minibusservices naar Bangkok Suvarnabhumi Airport. Ga je met je huurauto naar de luchthaven rijden, volg dan de borden naar autoweg 7 (de Sirat Expressway) en neem na ca. 20 minuten de afslag Suvarnabhumi Airport.

 

Wanneer op Bangkok Suvarnabhumi Airport aanwezig zijn: Check op de website van je luchtvaartmaatschappij hoe lang je voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig op Bangkok Suvarnabhumi Airport aanwezig dient te zijn, meestal is dit 2 tot 3 uur van tevoren.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden op Koh Samui

 

Vliegveld Koh Samui

 

De luchthaven van Koh Samui, ook wel Samui International Airport, Ko Samui Airport of Koh Samui Airport genoemd, ligt op het Thaise eiland Koh Samui.

 

Van Samui International Airport naar je eindbestemming: Als je vanaf Koh Samui International Airport naar je eindbestemming wilt gaan kun je het beste een taxi nemen. Heb je weinig bagage bij je dan kun je ook gebruik maken van tuk tuks en songthaews (minibusjes). Mocht je op Samui International Airport een auto gaan huren en vervolgens met je huurauto naar je eindbestemming gaan rijden dan is het belangrijk om te weten dat het wegennetwerk van Koh Samui uit twee hoofdwegen bestaat, te weten Route 4169, die rondom het eiland loopt, en Route 4170, die een kleine lus maakt rondom het zuidelijke gedeelte van het eiland. Veel wegen op Koh Samui zijn goed onderhouden en ook de bewegwijzering is meestal duidelijk genoeg, ook voor mensen die het Thaise schrift niet machtig zijn. Je hoeft op Koh Samui nergens tol te betalen.

 

Visum Koh Samui

 

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken hoeven geen visum aan te vragen om van Bangkok naar Koh Samui te vliegen. Wel dient je paspoort op de datum van aankomst in Thailand nog 6 maanden geldig te zijn.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden op Koh Samui

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen op Koh Samui

 

De gemiddelde dagtemperatuur op Koh Samui is het gehele jaar door zo’n 29 tot 32C. De meeste neerslag valt van oktober tot december, je kunt Koh Samui dus het beste tussen januari en september bezoeken, want dan geldt het droge seizoen.

 

Vervoer op Koh Samui

 

Op Koh Samui kun je gebruik maken van tuk tuks en songthaews (minibusjes). Daarnaast zijn er op Koh Samui fietsen en brommers te huur, en kun je een (motor)taxi nemen of een auto met chauffeur huren.

 

Zien en doen op Koh Samui en omgeving

 

Hier wil je nu naartoe: top 8 eilanden in Thailand

10 prachtige eilanden in Thailand voor een fantastische vakantie

Yoga in het buitenland en meer vakanties vol flow en zen

Backpacken in Thailand of Maleisië? Skyscanner vergelijkt

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per januari 2018

 

Koh Samui: vliegvelden

Koh Samui: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels op Koh Samui

Vergelijk hier hotels op Koh Samui

Autoverhuur op Koh Samui

Vind hier huurauto’s op Koh Samui

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.