Kaart

Jakarta - Denpasar

Vluchtinformatie van Jakarta naar Denpasar (Bali)

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 81

Directe luchtvaartmaatschappijen

13

Vluchten per week

399

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 968 kilometer

1u 45min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Lion Air

Denpasar (Bali)

1 luchthaven

Bent u op dit moment in Jakarta en wilt u vanaf daar naar Denpasar gaan vliegen? Dan kunt u kiezen uit talloze luchtvaartmaatschappijen die vanaf Soekarno–Hatta International Airport en Halim Perdanakusuma Airport naar Ngurah Rai International Airport in Denpasar vliegen. Op deze pagina vindt u praktische informatie voor vluchten van zowel Soekarno–Hatta International Airport als Halim Perdanakusuma Airport naar Ngurah Rai International Airport in Denpasar.

Luchtvaartmaatschappijen

Indien u in Jakarta bent en goedkope vliegtickets naar Denpasar zoekt zult u dat niet veel moeite kosten, want er zijn talloze luchtvaartmaatschappijen die vanaf Jakarta naar Denpasar vliegen. Vanaf Soekarno–Hatta International Airport kunt u onder meer met Air Asia, Garuda Indonesia, Batik Air, Citilink en Lion Air naar Denpasar vliegen. Vertrekt u liever vanaf Halim Perdanakusuma Airport dan kunt u rechtstreekse vluchten naar Denpasar boeken met onder meer Air Asia, Garuda Indonesia, Batik Air, Citilink en Lion Air.

Paspoort en visum

Indien u over de Nederlandse nationaliteit beschikt heeft u een visum nodig om Indonesië te bezoeken, u kunt dit visum dat 30 dagen geldig is kopen bij aankomst op de luchthaven. Als u van Jakarta naar Denpasar gaat vliegen bent u inmiddels in bezit van dit visum, u hoeft dan verder niets meer te regelen.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Jakarta naar Denpasar vliegen wordt geadviseerd om minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Soekarno–Hatta International Airport of Halim Perdanakusuma Airport, zodat u voldoende tijd heeft voor de veiligheidscontroles. Na aankomst op Ngurah Rai International Airport in Denpasar dient u zodra u uw koffers van de band heeft gehaald de borden (ook in het Engels) naar de taxistandplaats, (shuttle)bushaltes en balies van autoverhuurbedrijven te volgen, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming wilt reizen.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Java en Bali, u zult dus geen last hebben van een jetlag als u van Jakarta naar Denpasar gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Jakarta naar Denpasar duren een kleine 2 uur.

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u geen hotelshuttle heeft besteld naar uw hotel in Denpasar kunt u vanaf de luchthaven het beste met een taxi naar uw eindbestemming op Bali reizen. Loop hiervoor naar de taxibalie in de aankomsthal, waar u een vaste prijs betaalt voor uw taxiritje. Vermijd taxichauffeurs die in de aankomsthal naar u toe komen lopen om hun diensten aan te bieden, zij rekenen vaak veel te hoge bedragen.

Praktische informatie

Denpasar heeft een tropisch klimaat waarbij de temperaturen het gehele jaar door hoger dan 30 C zijn. De meeste neerslag valt tussen november en maart. De prijzen in Bali zijn een stuk lager dan in Nederland, vergeet dus niet om op koopjesjacht te gaan als u op vakantie gaat naar dit zonovergoten eiland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.