Kaart

Denpasar - Jakarta

Vluchtinformatie van Denpasar (Bali) naar Jakarta

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 75

Directe luchtvaartmaatschappijen

13

Vluchten per week

400

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 968 kilometer

1u 40min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Lion Air

Soekarno-Hatta en Halim Perdana Kusuma

2 luchthavens

Bent u op dit moment op Bali en wilt u naar Jakarta vliegen? Dan kunt u uit twee vliegvelden van bestemming kiezen, te weten Soekarno–Hatta International Airport, de internationale en grootste luchthaven van Jakarta, en Halim Perdanakusuma International Airport, een kleiner vliegveld nabij Jakarta dat vooral door kleine regionale luchtvaartmaatschappijen wordt gebruikt. De keuze van het vliegveld kunt u laten afhangen van welke goedkope vliegtickets Jakarta u kunt vinden.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf Bali kunt u met talloze luchtvaartmaatschappijen naar Jakarta vliegen. Vliegt u van Bali naar Soekarno–Hatta International Airport, dan kunt u kiezen uit AirAsia, Citilink, Lion Air, Sriwijaya Air en Garuda Indonesia. Boekt u liever vliegtickets naar Halim Perdanakusuma International Airport, dan kunt u vliegen met Batik Air en Citilink.

 

Paspoort en visum

Houders van een Nederlands paspoort hebben een geldig visum nodig om in Indonesië te verblijven, controleer dus hoe lang uw visum nog geldig is voordat u van Bali naar Jakarta gaat vliegen.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Bali naar Jakarta reizen wordt geadviseerd om minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van hun vliegtuig aanwezig te zijn op het vliegveld in Denpasar, zodat zij voldoende de tijd hebben voor de soms tijdrovende paspoort- en veiligheidscontroles. Nadat u op Soekarno–Hatta International Airport of Halim Perdanakusuma International Airport bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de officiële taxistandplaats, de (shuttle)bushalte of autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming wenst te reizen.

 

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Bali en Java, u zult dus geen last krijgen van een jetlag als u van Denpasar naar Jakarta gaat vliegen. Directe vluchten van Bali naar Jakarta duren ca. 1 uur en 3 kwartier.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Vliegt u naar Soekarno–Hatta International Airport, dan bent u het snelst bij uw hotel in Jakarta als u de taxi neemt. Een bus nemen kan ook, maar u bent dan wel veel langer onderweg. De bushaltes bevinden zich voor de aankomsthal van zowel Terminal 1A–1B–1C als Terminal 2F en Terminal 3. Heeft u vliegtickets naar Halim Perdanakusuma International Airport geboekt, dan kunt u ook het beste een taxi nemen, maar als uw budget beperkt is kunt u tevens kiezen uit diverse bussen die naar het centrum van de stad rijden.

 

Praktische informatie

Jakarta heeft een tropisch klimaat waarbij de gemiddelde dagtemperatuur het gehele jaar door rond de 28 C ligt. Het regenseizoen in Jakarta loopt van december tot en met maart, het droge seizoen van april tot en met november. Het prijsniveau in Jakarta is vergelijkbaar met dat van Bali maar ligt uiteraard een stuk lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.