Kaart

Eindhoven - Debrecen

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Debrecen

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

3

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1253 kilometer

2u 0min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Red Wings

Debrecen

1 luchthaven

Woont u in het zuiden van het land en wilt u naar de Hongaarse stad Debrecen gaan vliegen voor een vakantie in Hongarije of het aangrenzende Slowakije, Roemenië of Oekraïne ? Dan is er goed nieuws, want u kunt vanaf Eindhoven rechtstreeks naar Debrecen vliegen. Op deze pagina leest u met welke luchtvaartmaatschappijen u van Eindhoven Airport naar Debrecen International Airport kunt vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en bestemming kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Debrecen naar uw eindbestemming kunt reizen en allerlei andere praktische informatie die nuttig is om te weten als u naar Debrecen gaat vliegen.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Als u van van Eindhoven naar Debrecen wilt reizen bent u aangewezen op Wizz Air, want deze prijsvechter is de enige luchtvaartmaatschappij die enkele malen per week vanaf Eindhoven naar deze stad in het zuiden van Hongarije vliegt. Bekijk eerst op Skyscanner op welke data u van Eindhoven naar Debrecen kunt vliegen en reserveer pas uw hotel in Debrecen zodra u uw vliegtickets Debrecen geboekt heeft.

 

Paspoort en visum

Indien u beschikt over de Nederlandse nationaliteit heeft u geen visum nodig om naar Hongarije te vliegen, een geldig paspoort of Europese Identiteitskaart is voldoende.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Indien u van Eindhoven naar Debrecen gaat vliegen wordt aangeraden om minimaal 1 uur voordat het vliegtuig gepland staat te vertrekken aanwezig te zijn op de luchthaven, aangezien de paspoort- en veiligheidscontroles soms wat extra tijd kosten. Nadat u op Debrecen International Airport bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de bushaltes, balies autoverhuurbedrijven of taxistandplaats, afhankelijk hoe u vanaf het vliegveld van Debrecen naar uw eindbestemming wenst te reizen.

 

Reistijd en tijdsverschil

Tussen Nederland en Polen is geen tijdsverschil, een jetlag is dus niet te verwachten als u van Eindhoven naar Debrecen gaat vliegen. De vliegreis van Eindhoven naar Debrecen duurt gemiddeld iets meer dan 2 uur.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien er geen huurauto voor u klaarstaat op het vliegveld van Debrecen dan kunt u ook prima met het openbaar vervoer naar uw eindbestemming reizen. Op de luchthaven stoppen namelijk de buslijnen Airport1 en Airport2 van busmaatschappij DKV, die vanaf het vliegveld respectievelijk naar het centraal station en het noorden van de stad Debrecen rijden. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

 

Praktische informatie

Debrecen kent warme droge zomers (gemiddelde dagtemperatuur 25 tot 27 C) en koude winters (gemiddelde dagtemperatuur -3 C). De meeste regen valt in de maanden december, januari en februari. Het prijsniveau in Debrecen ligt wat lager dan in Nederland, uw vakantiebudget reikt hier dus een stuk verder..

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.