Kaart

Eindhoven - Ibiza-stad

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Ibiza

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 40

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

1

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1434 kilometer

2u 25min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Ibiza

1 luchthaven

Gaat u op vakantie naar Ibiza en woont u in het zuiden van het land? Op deze pagina leest u met welke luchtvaartmaatschappijen u vanaf Eindhoven naar Ibiza kunt vliegen, over welke reisdocumenten u dient te beschikken en allerlei andere nuttige informatie.

Luchtvaartmaatschappijen

Woont u in of in de omgeving van Eindhoven en bent u op zoek naar goedkope vliegtickets naar Ibiza dan heeft u geluk, want vanaf Eindhoven Airport kunt u met maar liefst twee budgetmaatschappijen rechtstreeks naar Ibiza Airport vliegen, te weten Transavia en Ryanair. Beide prijsvechters voeren tijdens het seizoen dagelijks een vlucht van Eindhoven naar Ibiza uit en vice versa, dus als u in het zuiden van het land woont, de zon wilt opzoeken en het bruisende Ibiza in gedachten heeft is vliegen vanaf Eindhoven de meest voor de hand liggende keuze.

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken kunnen met een geldig paspoort of Europees Identiteitsbewijs naar Spanje reizen, dus ook naar Ibiza.

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van Eindhoven naar Ibiza gaat vliegen is het aan te bevelen om minimaal 1 uur voor de geplande vertrektijd van uw vliegtuig aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat u niet het risico loopt uw vlucht te missen en dus uw vakantie in het water te zien vallen. Zodra u op Ibiza Airport bent geland dient u nadat u uw koffers van de band heeft gehaald de borden (ook in het Engels) naar de bushalte, taxistandplaats en de balies van de autoverhuurbedrijven op de luchthaven te volgen.

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Spanje, een jetlag is dus niet te verwachten als u van Eindhoven naar Ibiza gaat vliegen. Bij rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Ibiza bent u iets meer dan 2,5 uur onderweg, dus als het even meezit bent u van deur tot deur niet meer dan een halve dag kwijt.

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u geen transfer via uw hotel in Ibiza heeft geboekt en de voorkeur geeft aan het openbaar vervoer kunt u met buslijn 10 vanaf het vliegveld van Ibiza naar uw eindbestemming reizen. Onderweg stop deze bus onder meer bij het busstation van Ibiza, de veerboot naar Formentera en de haven in San Jorge. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg hiervoor de borden naar de officiële taxistandplaats.

Praktische informatie

Ibiza heeft een heerlijk Mediterraan klimaat waarbij u kunt rekenen op warme zomers met een gemiddelde dagtemperatuur ca. 26 C en milde winters waarbij de temperatuur meestal niet lager komt dan 12 C. Het prijsniveau van Ibiza ligt iets lager dan in Nederland, maar rond toeristische attracties en in populaire uitgaansgelegenheden worden soms veel hogere prijzen gerekend.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.