Kaart

Eindhoven - Innsbruck

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Innsbruck

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 62

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

1

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 635 kilometer

1u 20min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

transavia

Innsbruck

1 luchthaven

Goedkope vluchten van Eindhoven – Innsbruck

 

Eindhoven - Innsbruck

 

Wanneer zijn vliegtickets van Eindhoven naar Innsbruck het goedkoopst?

 

Vliegtickets van Nederland naar Oostenrijk zijn meestal het voordeligst als je ze ruim van tevoren boekt, want dan liggen de prijzen voor deze bestemming het vaakst wat lager dan gemiddeld. Wil je weten wanneer vliegen van Nederland naar een bepaalde bestemming het goedkoopst is en in welke week deze vliegtickets het laagst in prijs zijn, lees dan ook: De beste tijd om te boeken en het meeste te besparen op je vlucht.

 

Staat je reisdatum nog niet vast en wil je weten wanneer vliegtickets van Eindhoven naar Innsbruck het goedkoopst zijn? Zoek dan in de hele maand, want dan zie je meteen wanneer de tickets in die maand de laagste prijs hebben. Als je nog even wilt wachten met boeken kun je dankzij het handige Prijsalarm van Skyscanner de tarieven van het ticket waar je oog op is gevallen in de gaten houden. Nadat je een prijsalarm hebt ingesteld word je direct op de hoogte gebracht als het tarief van het betreffende vliegticket stijgt of daalt

 

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen van Eindhoven naar Innsbruck?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Innsbruck worden uitsluitend aangeboden door Transavia. Indirecte vluchten van Eindhoven naar Innsbruck zijn ook mogelijk en worden uitgevoerd door onder meer KLM en Austrian.

 

Hoe lang is het vliegen van Eindhoven naar Innsbruck?

 

Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Innsbruck duren ongeveer 1 uur en 25 minuten. Een indirecte vlucht van Eindhoven naar Innsbruck neemt tussen de 4 en 7 uur in beslag, afhankelijk van de route die je vliegt en hoe lang je overstap duurt

 

Informatie over vliegvelden en terminals in Eindhoven

 

Met meer dan 2,98 miljoen passagiers per jaar is Eindhoven Airport na Schiphol de grootste luchthaven van Nederland.

 

Van Eindhoven naar Eindhoven Airport: Eindhoven Airport bevindt zich iets meer dan 8 km ten westen van het centrum van Eindhoven, en is prima met de auto te bereiken. Zodra je op de Ring Eindhoven bent neem je afslag 29 en volgt vervolgens de borden naar de luchthaven. Daarna kunt je je auto parkeren bij P1 (kort parkeren) of bij P3, P4 of P5 (lang parkeren). Als je met het openbaar vervoer naar Eindhoven Airport reist kun je vanaf Eindhoven CS bus 400 of 401 naar de luchthaven nemen. Daarnaast is het mogelijk om vanaf Den Bosch, Utrecht en Amsterdam met de AirExpressBus naar Eindhoven Airport reizen.

 

Wanneer op Eindhoven Airport aanwezig zijn: Informeer bij je luchtvaartmaatschappij hoe lang je voor het vertrek op Eindhoven Airport aanwezig dient te zijn, meestal is dit 1 tot 2 uur voor de officiële vertrektijd van je vliegtuig.

 

Advies van Skyscanner: 7 onmisbare tips voor een goede reisvoorbereiding

 

Informatie over vliegvelden in Innsbruck

 

Innsbruck Airport, ook wel Kranebitten Airport geheten, is de grootste internationale luchthaven van Tirol en ligt op nog geen 4 kilometer van het centrum van Innsbruck.

 

Van Innsbruck Airport naar het centrum van Innsbruck: Het centrum van Innsbruck bevindt zich ca. 8 km ten zuiden van Innsbruck Airport. Als je met het openbaar vervoer vanaf het vliegveld van Innsbruck naar de stad wilt reizen ben je aangewezen op buslijn F, welke naar het centrum van de stad en het centraal station van Innsbruck rijdt. Mocht je na aankomst op Innsbruck Airport een auto gaan huren en hiermee naar het centrum van Innsbruck gaan rijden dan kun je het beste binnendoor via route 171 naar de stad rijden. Mocht je eindbestemming in het oostelijke deel van de stad liggen dan kun je ook eerst de E45 / A12 oprijden en dan afslag 75 naar Innsbruck Mitte of afslag 73 naar Innsbruck Ost nemen, afhankelijk van waar je heen dient te gaan. Als je onderweg niet in de file terecht komt duurt een auto- of taxirit van Innsbruck Airport naar het centrum van de stad een kwartier.

Visum Innsbruck

 

Als je over de Nederlandse nationaliteit beschikt hoef je geen visum aan te vragen om van Eindhoven naar Innsbruck te vliegen, want Oostenrijk behoort tot de Europese Unie. Wel dien je een geldig paspoort of Nederlandse Identiteitskaart bij je te hebben als je in het vliegtuig stapt.

 

Weer, vervoer en bezienswaardigheden in Innsbruck

 

Weer, klimaat en toeristisch seizoen in Innsbruck

 

’s Winters liggen de temperaturen in Innsbruck meestal beneden het vriespunt en zoals je wel zult verwachten is de kans op sneeuw dan ook altijd groot. In de zomer daarentegen kan het in Innsbruck redelijk warm zijn, waarbij een gemiddelde dagtemperatuur van 24C in de maanden juli en augustus niet ongewoon is. De lente, zomer en herfst zijn de beste periode voor een stedentrip naar Innsbruck.

 

Vervoer in Innsbruck

 

Alle bezienswaardigheden in het centrum van Innsbruck zijn zeer goed lopend te bereiken. Als je de omgeving van Innsbruck wilt gaan verkennen kun je het beste een bus of trein nemen of een auto huren.

 

Zien en doen in Innsbruck en omgeving

 

Wat te doen in Innsbruck: 11 insider tips

Met het vliegtuig op wintersport: skigebieden vlakbij een vliegveld

5x de zomer vieren in wintersportgebieden

 

Informatie over vluchten, prijzen en vervoer zoals geldig per november 2017

 

Innsbruck: vliegvelden

Innsbruck: luchtvaartmaatschappijen die naar deze bestemming vliegen

 

Beste deals

 

Hotels in Innsbruck

Vergelijk hier hotels in Innsbruck

Autoverhuur in Innsbruck

Vind hier huurauto’s in Innsbruck

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.