Kaart

Eindhoven - Kraków

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Kraków

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

10

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1023 kilometer

1u 50min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Kraków

1 luchthaven

Woont u in het zuiden van het land en zoekt u vliegtickets Kraków? Dan boft u, want u kunt vanaf Eindhoven rechtstreeks naar deze Poolse stad vliegen. Op deze pagina leest u onder meer met welke luchtvaartmaatschappijen u van Eindhoven naar Kraków kunt vliegen, over welke reisdocumenten u dient te beschikken, wat u op de luchthaven van vertrek en aankomst kunt verwachten en hoe u vanaf het vliegveld van Kraków naar uw eindbestemming kunt reizen.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Indien u vanaf Eindhoven rechtstreeks naar Kraków wilt vliegen bent u aangewezen op de Ierse prijsvechter Ryanair, de enige luchtvaartmaatschappij die dagelijks op deze route vliegt. Er zijn geen luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten uitvoeren tussen Eindhoven en Kraków.

 

Paspoort en visum

Reizigers die over de Nederlandse nationaliteit beschikken kunnen zowel met een geldig paspoort als een Europees Identiteitsbewijs van Eindhoven naar Kraków reizen, een visum is dus niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Als u van Eindhoven naar Kraków gaat vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 uur voordat uw vliegtuig gepland staat te vertrekken aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat u voldoende tijd heeft voor de paspoort- en veiligheidscontroles. Eenmaal aangekomen op John Paul II International Airport Kraków–Balice, zoals het vliegveld van Kraków officieel heet, dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de het treinstation, de bushaltes, de taxistandplaats of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u uw reis naar uw eindbestemming wenst voort te zetten.

 

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Polen, een jetlag is dus niet te verwachten als u van Eindhoven naar Kraków gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Brussel naar Kraków duren een kleine 2 uur.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u geen geen huurauto heeft gereserveerd op John Paul II International Airport Kraków–Balice kunt u het beste de trein naar uw hotel in Kraków of andere eindbestemming in de regio nemen, want de Balice Express brengt u binnen 20 minuten naar Wieliczka Kraków Główny, het centraal station van Kraków. Daarnaast zijn er enkele bussen die vanaf het vliegveld naar het centrum van de stad rijden, waaronder lijn 208, lijn 292 en lijn 902 (nachtbus). Uiteraard kunt u op de luchthaven van Kraków ook een taxi naar nemen, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats.

 

Praktische informatie

Het klimaat van Kraków lijkt op dat van Nederland, met milde zomers en vaak natte winters. ’s Winters is het er meestal wel enkele graden kouder, vergeet daarom dus niet om een extra warme trui in te pakken. De prijzen in Kraków liggen wat lager dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.