Kaart

Eindhoven - Londen

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Londen City

Directe luchtvaartmaatschappijen

0

Londen City

1 luchthaven

Woont u in het zuiden van het land en bent u van plan vliegtickets Londen City te gaan boeken? Op deze pagina leest u wat de mogelijkheden zijn om van Eindhoven naar Londen City vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en bestemming kunt verwachten, hoe lang uw vliegreis duurt, hoe u vanaf Londen City Airport naar uw eindbestemming kunt reizen en andere praktische informatie met betrekking tot uw zakenreis of stedentrip naar Londen.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Helaas zijn er geen luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten aanbieden van Eindhoven Airport naar Londen City Airport, u zult dus altijd en indirecte vlucht moeten nemen als u naar dit specifieke vliegveld in Londen wilt vliegen. Echter, vanwege de extra tijd die overstappen in beslag neemt is dit eigenlijk niet aan te bevelen. Geeft u de voorkeur aan directe vluchten van Eindhoven naar Londen, dan kunt u rechtstreeks naar Londen Stansted Airport vliegen met de budgetmaatschappij Ryanair. Zoekt u rechtstreekse vluchten naar Londen City Airport, dan dient u vanaf Rotterdam The Hague Airport of Amsterdam Airport Schiphol te vertrekken.

 

Paspoort en visum

Als u over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u zowel met een geldig paspoort als een Europese Identiteitskaart van Eindhoven naar Londen reizen, een visum is dus niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Eindhoven of Rotterdam naar Londen gaan vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 uur voordat het vliegtuig gepland staat te vertrekken aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat er voldoende tijd is voor de paspoort- en veiligheidscontroles. Vliegt u vanaf Schiphol naar Londen City, dan wordt aangeraden minimaal 2 uur van tevoren aanwezig te zijn. Zodra u bent aangekomen op Londen City Airport of Stansted Airport dient u zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald de borden naar de taxistandplaats, (shuttle)bushaltes, metrostation (alleen Londen City), treinstation (alleen Londen Stansted) of balies van autoverhuurbedrijven te volgen, afhankelijk van hoe u vanaf het vliegveld naar uw eindbestemming wenst te reizen.

 

Reistijd en tijdsverschil

In Engeland is het 1 uur vroeger dan in Nederland, u zult dus geen last hebben van een jetlag als u van Eindhoven naar Londen gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Londen Stansted en van Rotterdam of Amsterdam naar Londen City duren een klein uurtje. Indirecte vluchten van Eindhoven naar Londen kunnen in totaal wel 5 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar u dient over te stappen en hoe lang uw overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Vliegt u naar Londen City Airport en heeft u geen huurauto gereserveerd, dan kunt u het beste met de metro (Docklands Light Railway) naar uw hotel in Londen of andere eindbestemming in de omgeving gaan, want deze staat in verbinding met het metronetwerk van de stad. Daarnaast stoppen er op dit vliegveld diverse bussen, waaronder bus 473 (rijdt via Plaistow en North Woolwich naar Stratford) en bus 474 (rijdt via Beckton en East Ham naar Canning Town en Manor Park). Gaat u naar Londen Stansted vliegen, dan kunt u het beste met de trein naar eindbestemming gaan. Loop hiervoor naar het Stansted Airport railway station, dat zich onder de algemene aankomst- en vertrekhal bevindt. Hier stopt elk kwartier de Stansted Express, die u in iets meer dan drie kwartier naar Liverpool Street Station in het centrum van Londen brengt. Daarnaast kunt u ook overwegen om een (expres)bus van Stansted Airport naar het centrum van Londen te nemen. Een taxi behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden, volg hiervoor de borden naar de officiële taxistandplaats die zich op beide vliegvelden voor de aankomst-/vertrekhal bevindt.

 

Praktische informatie

Het weer in Londen lijkt op dat van Nederland, vergeet dus niet om altijd een paraplu in te pakken. De prijzen in Londen liggen flink wat hoger dan in Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.