Kaart

Eindhoven - Palma de Mallorca

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Palma De Mallorca

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 28

Directe luchtvaartmaatschappijen

2

Vluchten per week

3

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1340 kilometer

2u 15min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Ryanair

Palma De Mallorca

1 luchthaven

Woont u in het zuiden van het land en zoekt u goedkope vliegtickets Palma de Mallorca? Op deze pagina leest u welke luchtvaartmaatschappijen van Eindhoven naar Palma de Mallorca vliegen, wat u op de luchthaven van vertrek en aankomst kunt verwachten, hoe u vanaf het vliegveld van Palma de Mallorca naar uw eindbestemming kunt reizen en andere praktische informatie met betrekking tot uw vakantie naar Mallorca.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf vliegveld Eindhoven Airport kunt u met maar liefst drie verschillende luchtvaartmaatschappijen rechtstreeks naar Palma de Mallorca vliegen, te weten Transavia, TUI Airlines en Ryanair. Er zijn ook luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Eindhoven naar Mallorca aanbieden, waaronder Vueling en TUI Airlines, maar vanwege de extra reistijd die overstappen met zich meebrengt is dit eigenlijk niet aan te raden.

 

Paspoort en visum

Als u over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u zowel met een geldig paspoort als een Europese Identiteitskaart van Eindhoven naar Palma de Mallorca reizen, een visum is dus niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Aan wie van Eindhoven Airport naar Palma de Mallorca Airport gaat vliegen wordt geadviseerd minimaal 1 uur voordat het vliegtuig gepland staat te vertrekken aanwezig te zijn op de luchthaven, zodat er voldoende tijd is voor de paspoort- en veiligheidscontroles. Indien u dat wenst kunt u op vliegveld Eindhoven ook nog even winkelen of een kopje koffie drinken, want er zijn diverse faciliteiten op deze kleine Brabantse luchthaven. Eenmaal aangekomen op Palma de Mallorca dient u de borden (ook in het Engels) te volgen naar de bushaltes, taxistandplaats of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming wenst te reizen.

 

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Spanje, u zult dus geen last hebben van een jetlag als u van Eindhoven naar Palma de Mallorca gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Eindhoven naar Palma de Mallorca duren een kleine 2,5 uur.  Indirecte vluchten kunnen in totaal wel 6 uur of meer in beslag nemen, afhankelijk van met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt, waar uw vliegtuig een tussenstop maakt en hoe lang uw overstap duurt.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Wanneer er geen hostess of huurauto voor u klaar staat op het vliegveld van Palma de Mallorca dan kunt u het beste met de taxi naar uw hotel in Palma de Mallorca of andere eindbestemming op het eiland reizen, volg daarvoor in de aankomsthal de borden naar de officiële taxistandplaats. Er stoppen op Palma de Mallorca Airport ook twee bussen, te weten lijn 1 (rijdt vanaf het vliegveld via de binnenstad van Palma naar de haven) en lijn 21 (rijdt vanaf het vliegveld naar diverse hotels aan het strand van Palma).

 

Praktische informatie

Palma de Mallorca heeft een Mediterraan klimaat met warme zomers, waarbij de gemiddelde dagtemperatuur 25 tot 29 C is, en milde winters waarbij het kwik overdag meestal niet lager komt dan 12 C. Het prijsniveau van Palma de Mallorca is vergelijkbaar met dat van Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.