Kaart

Eindhoven - Wrocław

Vluchtinformatie van Eindhoven naar Wrocław

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 27

Directe luchtvaartmaatschappij

1

Vluchten per week

5

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 800 kilometer

1u 30min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Red Wings

Wrocław

1 luchthaven

Woont u in het zuiden van het land en bent u van plan om op vakantie naar Polen te gaan? Dan hoeft u niet in de file naar Schiphol te staan, want u kunt nu rechtstreeks vanaf Eindhoven naar de Zuid-Poolse stad Wroclaw vliegen. Op deze pagina vindt u praktische informatie met betrekking tot vluchten van Eindhoven naar Wroclaw. Daarnaast kunt u hier lezen wat u op de luchthaven van vertrek en bestemming kunt verwachten, over welke reisdocumenten u dient te beschikken en hoe u vanaf het vliegveld van Wroclaw naar uw eindbestemming kunt reizen.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Met de prijsvechter Wizz Air kunt u vanaf Eindhoven Airport rechtstreeks naar Copernicus Airport Wrocław vliegen, zoals de luchthaven officieel heet. U bent dus altijd verzekerd van goedkope vliegtickets naar Wroclaw als u van Eindhoven naar Wroclaw gaat vliegen.

 

Paspoort en visum

Indien u die over de Nederlandse nationaliteit beschikt kunt u zowel met uw geldige paspoort als Europese Identiteitskaart van Eindhoven naar Wroclaw vliegen, een visum is dus niet nodig.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Eindhoven naar Wroclaw gaan vliegen kunnen het beste minimaal 1 uur voordat het vliegtuig gepland staat te vertrekken aanwezig zijn op het vliegveld, zodat er voldoende tijd is voor de soms tijdrovende de paspoort- en veiligheidscontroles. Mochten de rijen in de vertrekhal meevallen, dan kunt u achter douane nog even winkelen of een kopje koffie drinken. Eenmaal aangekomen op Copernicus Airport Wrocław dient u zodra u uw koffers van de band heeft gehaald de borden (ook in het Engels) te volgen naar de bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u wenst verder te reizen naar uw eindbestemming.

 

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Polen, een jetlag is dus niet te verwachten als u van Eindhoven naar Wroclaw gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Eindhoven Airport naar Wroclaw Airport duren iets meer dan 1,5 uur.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien er geen huurauto voor u klaarstaat op het vliegveld van Wroclaw dan kunt u het beste de bus nemen naar uw hotel in Wroclaw of andere eindbestemming in de regio. Op het vliegveld van Wroclaw stoppen twee bussen, te weten lijn 106, die elke 20 minuten van het vliegveld naar het centraal station en het busstation van de stad rijdt, en nachtbus 206, die dezelfde route als lijn 106 rijdt, maar dan in de nachtelijke uren. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, volg daarvoor de borden naar de officiële taxistandplaats buiten bij de aankomsthal.

 

Praktische informatie

Wroclaw kent warme zomers (gemiddelde dagtemperatuur 23 – 25 C) en soms vrij koude winters (gemiddelde dagtemperatuur -4C). De meeste neerslag valt in de wintermaanden. Het prijsniveau van Wroclaw ligt wat lager dan dat van Nederland.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.