Kaart

Phuket - Bangkok

Beste lastminuteaanbiedingen voor vluchten

Zin in een spontane reis? Het is nooit te laat om boeken. Hier is onze selectie van de beste lastminutevluchten naar Bangkok...
Alleen geschatte laagste prijzen. Gevonden in de laatste 14 dagen.

Vluchtinformatie van Phuket naar Bangkok

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 27

Directe luchtvaartmaatschappijen

12

Vluchten per week

469

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 683 kilometer

1u 5min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Thai AirAsia

Bangkok Suvarnabhumi en Bangkok Don Meung

2 luchthavens

Veelgestelde vragen

Er zijn 2 vliegvelden in Bangkok: Bangkok Suvarnabhumi en Bangkok Don Meung.
De beste prijs op Skyscanner voor een vlucht van Phuket to Bangkok is € 27*. Dit hebben we gevonden door te kijken bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. Dit is de goedkoopste prijs voor de hele maand.
De gemiddelde vliegtijd van Phuket naar Bangkok is 1u 5min.
Er zijn 12 luchtvaartmaatschappijen die rechtstreeks vliegen van Phuket naar Bangkok.
Er zijn 469 vluchten per week van Phuket naar Bangkok in januari.

Wie van Phuket naar Bangkok gaat vliegen kan kiezen uit twee vliegvelden van bestemming, te weten Suvarnabhumi Airport, de grootste en tevens internationale luchthaven van Bangkok, en Don Mueang International Airport, een kleiner vliegveld dat vooral voor binnenlandse en regionale vluchten wordt gebruikt. Op deze pagina kunt u lezen met welke luchtvaartmaatschappijen u van Phuket naar Bangkok kunt vliegen, hoe u vanaf het vliegveld van Bangkok naar uw eindbestemming kunt reizen en andere praktische informatie die nuttig voor u zal zijn als u goedkope vliegtickets Bangkok gaat boeken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Vanaf Phuket kunt u op talloze manieren rechtstreeks naar Bangkok vliegen. Vliegt u het liefst van Phuket naar Suvarnabhumi Airport (bijvoorbeeld omdat u aansluitend naar Nederland gaat vliegen), dan kunt u vliegtickets boeken bij onder meer Thai Airways en Bangkok Airways. Gaat uw voorkeur uit naar een vlucht van Phuket naar Don Mueang International Airport, dan heeft u de keuze uit onder andere Air Asia en Thai Lion Air.

 

Paspoort en visum

Als u over de Nederlandse nationaliteit beschikt heeft u geen visum nodig om van Phuket naar Bangkok te vliegen. Uiteraard dient u wel in het bezit te zijn van een paspoort dat, toen u Thailand binnenkwam, nog minimaal 6 maanden geldig was. Daarnaast dient u ervoor te zorgen dat u niet langer dan 60 dagen in Thailand blijft.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Phuket naar Bangkok vliegen wordt geadviseerd om minimaal 1 tot 2 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn op Phuket International Airport, omdat paspoort- en veiligheidscontroles soms enige tijd in beslag kunnen nemen. Nadat u op het vliegveld van Bangkok bent geland en uw koffers van de band heeft gehaald volgt u de borden (ook in het Engels) naar de taxistandplaats, (shuttle)bushalte, de Airport Rail Link (Suvarnabhumi Airport), het treinstation (Don Mueang International Airport) of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u naar uw eindbestemming in Bangkok wenst te reizen.

 

Reistijd en tijdsverschil

Tussen Phuket en Bangkok is geen tijdsverschil, een jetlag is dus uitgesloten als u naar Bangkok gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Phuket naar Bangkok duren een kleine 1,5 uur.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Staat er op het vliegveld van Bangkok geen huurauto voor u klaar en heeft u ook geen transfer geregeld dan kunt u prima met het openbaar vervoer naar uw hotel in Bangkok of andere eindbestemming in Bangkok of omgeving reizen. Landt u op Suvarnabhumi Airport, neem dan de Airport Rail Link (ARL), die 24 uur per dag rijdt en u naar talloze bestemmingen in het centrum van de stad brengt. Komt u aan op Don Mueang International Airport, loop dan naar het Don Mueang Train Station en neem hier de trein naar Hualamphong Train Station in het centrum van Bangkok. Uiteraard kunt u ook een taxi nemen, houd er wel rekening mee dat u daarmee wel in files en opstoppingen terecht kunt komen.

 

Praktische informatie

Bangkok heeft een tropisch klimaat met een gemiddelde dagtemperatuur die altijd tussen de 25 en 30 C ligt. De regentijd loopt van mei tot en met oktober en het droge seizoen van november tot en met april. Het prijsniveau in Bangkok ligt een stuk lager dan in Nederland, vergeet dus niet om uitgebreid op koopjesjacht te gaan.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.