Kaart

Kuala Lumpur - Denpasar (Bali)

Vluchtinformatie van Kuala Lumpur naar Denpasar (Bali)

Goedkoopste retourprijs vorige maand

€ 55

Directe luchtvaartmaatschappijen

7

Vluchten per week

123

Gemiddelde vluchttijd, totale afstand 1987 kilometer

2u 50min

Populairste luchtvaartmaatschappij vorige maand

Hunnu Air

Denpasar (Bali)

1 luchthaven

Bent u op dit moment in Kuala Lumpur en wilt u vanaf daar naar Denpasar gaan vliegen? Dan kunt u kiezen uit talloze luchtvaartmaatschappijen die vanaf Kuala Lumpur International Airport naar Ngurah Rai International Airport in Denpasar vliegen. Op deze pagina vindt u praktische informatie voor reizigers die vliegtickets Denpasar willen boeken.

 

Luchtvaartmaatschappijen

Kuala Lumpur heeft twee vliegvelden, te weten Kuala Lumpur International Airport en Sultan Abdul Aziz Shah Airport. Indien u naar Denpasar op Bali wilt vliegen zal uw vliegtuig echter altijd vertrekken vanaf Kuala Lumpur International Airport, aangezien het andere vliegveld uitsluitend voor binnenlandse vluchten wordt gebruikt.

Indien u in Kuala Lumpur bent en naar Denpasar wil reizen dan heeft u een ruime keuze, want er zijn diverse luchtvaartmaatschappijen die rechtstreekse vluchten van Kuala Lumpur naar Denpasar aanbieden, waaronder Air Asia, Malaysia Airlines en Malindo Air. Er zijn ook talloze luchtvaartmaatschappijen die indirecte vluchten van Kuala Lumpur naar Denpasar uitvoeren, maar dit is vanwege de flinke extra reistijd meestal niet aan te bevelen.

 

Paspoort en visum

Als u over de Nederlandse nationaliteit beschikt heeft u een visum nodig om Indonesië te bezoeken. Dit visum, dat 30 dagen geldig is, kunt u kopen bij aankomst op de luchthaven in Denpasar. Uiteraard dient u ook in het bezit te zijn van een geldig paspoort.

 

Luchthaven van vertrek en bestemming

Reizigers die van Kuala Lumpur naar Denpasar vliegen wordt geadviseerd om minimaal 2 uur voor de geplande vertrektijd van het vliegtuig aanwezig te zijn Kuala Lumpur International Airport, zodat er voldoende tijd is gereserveerd voor de paspoort- en veiligheidscontroles, die soms enige tijd in beslag kunnen nemen, met name tijdens het vakantieseizoen. Na aankomst op het vliegveld van Denpasar dient u zodra u de douane bent gepasseerd en uw koffers van de band heeft gehaald de borden (ook in het Engels) te volgen naar de taxistandplaats, (shuttle)bushaltes of balies van autoverhuurbedrijven, afhankelijk van hoe u wenst door te reizen naar uw eindbestemming.

 

Reistijd en tijdsverschil

Er is geen tijdsverschil tussen Maleisië en Indonesië, u zult dus geen last hebben van een jetlag als u van Kuala Lumpur naar Denpasar gaat vliegen. Rechtstreekse vluchten van Kuala Lumpur naar Denpasar duren iets meer dan 3 uur.

 

Vervoer vanaf de luchthaven

Indien u geen shuttle heeft besteld naar uw hotel in Denpasar en ook geen huurauto heeft gereserveerd kunt u het beste op het vliegveld een taxi naar uw eindbestemming nemen. Loop hiervoor naar de taxibalie in de aankomsthal, waar u een vaste prijs betaalt voor uw taxiritje. Vermijd taxichauffeurs die in de aankomsthal hun diensten aan te bieden, u bent dan namelijk meestal veel duurder uit.

 

Praktische informatie

Bali heeft een tropisch klimaat waarbij de gemiddelde dagtemperatuur het gehele jaar door boven de 30 C ligt. Het regenseizoen loopt van november tot maart, de overige maanden zijn meest droog al kan er soms een tropisch buitje vallen. De prijzen op Bali zijn een stuk lager dan in Nederland en vergelijkbaar met de prijzen in Maleisië.

De prijzen die op deze pagina worden weergegeven zijn geschatte laagste prijzen gevonden in de afgelopen 45 dagen.